رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: قیمت خرید شیرخام از دامداران تغییری نداشته است و کماکان با نرخ مصوب قبلی خرید انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - سیداحمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: اکنون هرکیلو شیرخام برمبنای نرخ مصوب قبل ۱۸ هزارتومان از دامداران خریداری می شود، درحالیکه بدلیل افزایش هزینه های تولید پیشنهاد نرخ ۲۶ هزار و ۴۰۰ تومان را به وزارت جهاد داده ایم.

وی با بیان اینکه قیمت خرید شیرخام از دامداران تغییری نداشته است، افزود: افزایش قیمت برخی محصولات لبنی ناشی از بالارفتن هزینه های تولید است و هیچ ارتباطی به نرخ شیرخام ندارد.

مقدسی با بیان اینکه وضعیت تامین نهاده های دامی تعریفی ندارد، گفت: در حال حاضر بازار جو، ذرت و کنجاله سویا تعریفی ندارد که بنابر وعده وزارت جهاد ظرف هفته های آتی مجدد بارگیری می شود که این امر منجر به کاهش قیمت نهاده خواهد شد. گفتنی است قیمت کنونی هرکیلو ذرت و جو در بازار ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان و کنجاله سویا ۲۱ هزارتومان است‌.

رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید شیرخام به ۱۲ میلیون تن برسد. با توجه به آنکه پتانسیل بالایی در راستایی تحقق شعار سال در بخش دامپروری وجود دارد، از این رو انتظار می رود زیرساخت های لازم فراهم شود به طوریکه دولت دست از قیمت گذاری دستوری بردارد یا قیمت منطقی اعلام کند تا تولیدکننده برای استمرار تولید انگیزه داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۶ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
با سلام
متاسفانه از چند ماه پیش حتا یک گرم شیر هم با قیمت مصوب فروخته نمی‌شود و دولت هم طبع معمول نظارت ندارد
آخرین اخبار