بازرسان دامپزشکی چهارمحال و بختیاری بر نحوه بسته بندی، تاریخ انقضاء، برچسب‌ها و سلامت مواد پروتئینی عرضه شده در بازار نظارت می‌کنند.

آقای اسدی مدیر کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۱ گروه سیار و ۱۰ گروه ثابت بازرسی بر بازار را برعهده دارند.

وی افزود: قطعات بسته بندی شده باید با برچسب مخصوص خود خریداری شود.


بیشتر بخوانید


به گفته وی لاشه گوشت با برچسب‌های سبز و سفید که نشان کشتار صنعتی و سنتی هستند مشخص شده است.

اسدی افزود: همچنین برچسب‌های آبی و زرد نشان لاشه دام نر و ماده است.

وی گفت: بازرسان نوع پوشش، بهداشت محیط و نحوه نگهداری گوشت‌ها را رصد می‌کنند.

مدیر کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: مردم می‌توانند تخلف بهداشتی و فروش مواد پروتئینی را با سامانه ۱۵۱۲ در میان بگذارند.

آقای اسدی افزود: طرح نظارت دامپزشکی تا پایان مهر ادامه دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.