آیین اختتامیه طرح شهید بهزاد مهری در چهارمحال و بختیاری با تجلیل از نفرات برتر در این استان به کار خود پایان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عرفانه نعمتیان - به گفته شهناز ولی‌پور سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری، طرح شهید دانشجو معلم بهزاد مهری‌قهفرخی که با همکاری مجموعه دانشگاه فرهنگیان استان و شرکت گاز چهارمحال‌وبختیاری در سطح مدارس استان و در طول فصل پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ برگزار شد، نقش بسیار موثر و مفیدی در راستای آموزش مصرف بهینه انرژی به دانش‌آموزان داشت.

وی افزود: این طرح توسط کارگروه «کمان» (کارگروه معلمان آینده نگر) در سطح مدارس استان برگزار شد و دانشجومعلمان عضو این کارگروه با آموزش اصول مصرف بهینه انرژی توانستد نقش مؤثری در کاهش مصرف گاز در سطح استان ایفا کنند.

ولی‌پور اضافه کرد: در قالب این طرح ۶ هزار دانش آموز و به دنبال آن ۶ هزار خانواده آموزش‌ها و فرهنگ بهینه سازی مصرف گاز را فراگرفتند.

جهانبخش سلیمیان مدیر عامل شرکت گاز استان چهارمحال‌وبختیاری تاکید کرد: آموزش اصول مصرف بهینه انرژی در سطح مدارس در قالب طرح شهید بهزاد مهری‌قهفرخی، حرکتی جهادی و تحسین‌برانگیز از سوی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استان بود.

وی افزود: معتقدیم که رعایت اصول مصرف انرژی باید از کودکی به انسان‌ها آموخته شود تا در آینده بتوانیم شاهد مصرف درست انرژی توسط هم‌میهنان باشیم و در فصول سرد سال دچار کمبود انرژی نشویم.

سلیمیان اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۳۸ هزار همیار گاز در استان مشغول به فعالیت هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.