در پی انتشار خبر خودسوزی یک زن در یکی از شعب بانک‌ها، پیگیری‌ها نشان می‌دهد که خبر فوت وی صحت ندارد.

در پی انتشار خبر خودسوزی یک زن در یکی از شعب بانک‌ها، پیگیری‌های خبرنگار ما حاکی از آن است که فردی به شعبه بانک مراجعه و اعلام می‌کند که قصد دارد ضامن وام ازدواجی شود که وام گیرنده را نمی‌شناسد و یکی از دوستانش این وام را به مبلغ ۲۵ میلیون تومان خریداری کرده است.

وی دلیل حضور خود در شعبه را رودربایستی با دوستش به عنوان خریدار وام اعلام و در عین حال تاکید می‌کند که تعهدی در برابر پرداخت وجه آن نخواهد داشت.


بیشتربخوانید


پس از درخواست این فرد، رئیس شعبه با وام‌گیرنده تماس می‌گیرد؛ بنا بر اطلاعات، رئیس شعبه بانک برای بررسی موضوع با پدر وام گیرنده تماس می‌گیرد و صحت و سقم ماجرا را پیگیری می‌کند.

به گفته حاضران، نیم ساعت بعد فردی که اقدام به خودسوزی کرده است، به شعبه مراجعه می‌کند و ادعا می‌کند به دلیل مشکلات امتیاز وام را فروخته و درنهایت به دلیل اینکه ضامن حاضر به ضمانت وام نمی‌شود، اقدام به خودسوزی می‌کند که توسط حاضران، آتش خاموش و فرد مصدوم به بیمارستان منتقل می‌شود.

همچنین پیگیری‌های خبرنگار ما نشان می‌دهد که فرد مصدوم در بیمارستان بستری و تحت مداوا قرار دارد و خبر فوت وی صحت ندارد.

گفتنی است، بی‌اطلاعی برخی از شهروندان از عواقب واگذاری وام‌های غیر انتقال به دیگران، باعث شده تا بسیاری از این افراد در صورت عدم پرداخت اقساط از سوی وام گیرنده با بدهی بانکی و مشکلات بعدی مواجه شوند.

بانک مرکزی در سال ۸۹ بخشنامه‌ای صادر کرد که بر اساس آن، چنانچه مشتری، اقدام به نقل و انتقال امتیاز تسهیلات غیر قابل انتقال کند، مرتکب تخلف شده و علاوه بر فسخ شدن قرارداد وی با بانک، مسئول جبران خسارات وارده، به علت اقدامات خارج از تعهدش بوده و همچنین، اصل پول و سود آن را نیز باید به بانک بازگرداند.

علی‌رغم تاکید مسئولان بانکی، خرید و فروش وام در برخی مناطق کشور و سوءاستفاده از تسهیلات بانکی ویژه زوج‌های جوان همچنان رواج دارد که در این خصوص ورود نهاد‌های نظارتی و برخورد با متخلفان بیشتر از گذشته ضرورت دارد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۶ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
خیرهای بد فقط تو آمریکا صحت دارد.
اینجا فقط خبرهای خوب صحت دارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
یکنفر برای ضمانت به بانک مراجعه می کند و اعلام می‌کند که تعهدی در برابر پرداخت وجه آن نخواهد داشت!!! مفهوم ضمانت را خرد و خاکشیر کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
سلام
امتیاز وام ازدواج قابل واگذاری و فروش نیست
و اگر کسی وام اردواج را گرفت و مقداری از آن را برداشت و بقیه وام به دیگری داد تا او وام کامل را پرداخت کند این کار ربا است و حرام است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
پول های حرام عاقبتی جز خودسوزی ندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
نفهمیدم یعنی نفر اول که اومده ضامن بشه خود سوزی کرده یا نفر دوم که وام را فروخته ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
الی
۱۴:۳۵ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
فروشنده وام دیگه. ضامن مگه مریضه
Iran (Islamic Republic of)
reza
۱۵:۱۴ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
ببخشید من بازم متوجه نشدم فروشنده وام کی هست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
ربا ربا ربا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۸ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
اصل خرید و فروش وام از نظر شرعی طبق نظر مراجع تقلید مشکلی ندارد، در مواردی که وام قابل انتقال نباشد،خرید و فروش وام حرام نیست، بلکه تخلف است. و باشگاه خبرنگاران صراحتا به تخلف بودن آن اشاره کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
فوتبالی
۱۷:۴۷ ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
وقتی که وام غیر قابل انتقال است اصل معامله حرام است
آخرین اخبار