۹ واحد صنفی غیربهداشتی و حدود ۲۲۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان جهرم جمع‌آوری و معدوم‌ شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: از آغاز کشیک نوروزی با استقرار ناظران بهداشتی،۱۱۵۲ مورد نظارت بهداشتی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و مراکز بین راهی و همچنین ۵۶ مورد بازدید از تاسیسات آبرسانی انجام شده که این موارد منجر به صدور ۱۰۸ مورد اخطار بهداشتی و تعطیلی ۹ مکان متخلف شده است.

محمد رحمانیان گفت: ۵۲۶ مورد کنترل کیفی آب شرب از نظر کلرسنجی و میکروبی و همچنین جمع‌آوری و معدوم‌سازی حدود ۲۲۵۰ کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد، از دیگر اقدامات بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای حوزه معاونت بهداشتی جهرم از شروع برنامه سلامت نوروزی تاکنون بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.