سجادی گفت: بر خودم تکلیف می دانم، رسیدگی جدی برای رفع نیازهای زورخانه بین المللی شهید لنگری زاده صورت گیرد تا از این حالت فعلی عبور کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در دیدار با مدیران و پیشکسوتان ورزش استان کرمان و مراسم رونمایی از تمبر قهرمانان پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو که در محل زورخانه بین المللی شهید لنگری زاده کرمان برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف از رفتن به زورخانه کسب حال خوب با شنیدن مدح مولا علی (ع) و یاد ائمه اطهار با ذکر صلوات و همچنین دیدن حرکت‌های زیبا و مردانه وار است، گفت: کُشتی پهلوانی در ایران ۴ هزار سال قدمت دارد و زاییده همین حرکات و اعمال زورخانه‌ای است و نهایتاً یک آئین و میراث فرهنگی بوده و تنها یک ورزش نیست.

او افزود: بر خودم تکلیف می دانم با همکاری پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان و سایر مسئولان، حتما رسیدگی جدی برای رفع نیازهای این زورخانه بین المللی کنیم تا از این حالت فعلی عبور کند.

سجادی به افتخار آفرینی‌های المپیکی‌های ۲۰۲۰ و پارالمپیکی ها اشاره و عنوان کرد: در بحث المپیک معمولاً خیلی اتفاقات مهمی می‌افتد و ما با شرایط خاص کرونا با اعزام کاروانی از ایران، با کسب مدال‌های ارزشمندی روبه رو شدیم و در کُشتی خیلی دوست داشتیم مدال هایش از نظر کیفی وکمی بهتر شود که امیدواریم چنین اتفاق شیرینی در آینده رخ دهد.

او گفت: ۲ سال و هشت ماه دیگر این المپیک تکرار می‌شود و همانطور که در جریان هستید، به واسطه بیماری کرونا، فاصله المپیک قبلی، یک سال اضافه شد و از المپیک ریو تا توکیو ۵ سال فاصله افتاد.

سجادی با اشاره به اینکه تا المپیک دیگر فرصتی باقی نمانده است و زمان مثل برق و باد پیش می‌رود، افزود: به همه ورزشکارانی که در این سری مسابقات افتخار آفرینی کردند به سهم خودم تبریک وخداقوت عرض می‌کنم.

وزیر ورزش و جوانان به اهداف مهم ورزش برای معلولین اشاره کرد و گفت: در دنیا یک کنوانسیون جهانی وجود دارد که در آن حقوقی با نام حقوق مدنی تعریف شده که افراد معلول از هر نوع، بر اساس این کنوانسیون، حق زیستن دارند و از حق و حقوقی در جامعه دارا و بهره مند هستند.

سجادی افزود: یکی از این مباحث در خصوص حق و حقوق این است، معلولان و جانبازان در هر جوامعی بایستی بتوانند ورزش کنند که برای این کار، به ابزار و امکانات نیاز دارند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به سختی آماده سازی ورزشکاران معلول و جانباز تصریح کرد: آنان مثل ما، هر زمان که اراده کنند، نمی‌توانند شروع به ورزش کنند وسختی‌های خاصی دارند.

او افزود: معلولان و جانبازان برای ورزش وارد جامعه می‌شوند که به عامل تجدید پیوستگی‌های اجتماعی معروف است، یعنی به واسطه معلولیت یک قسمت از توانایی خود را از دست می‌دهند؛ اما آن توانمندی واقعی نباید تضعیف بلکه باید تقویت و در نتیجه حفظ شود.

سجادی با اشاره به اینکه خوشبختانه در کشور فدراسیون‌هایی داریم که به صورت ویژه به کار آنان توجه می‌شود، تصریح کرد: فدراسیون‌هایی مانند، فدراسیون ناشنوایان، نابینایان، بیماران خاص و کمیته ملی پارالمپیک که با یکدیگر کار می‌کنند و البته فدراسیون ناشنوایان با داشتن برنامه‌هایی مجزا، مسابقات خاص خودشان را دارند.

وزیر ورزش وجوانان در ادامه به فوتبال نابینایان اشاره کرد و بیان داشت: در این ورزش دروازه بانان برخلاف بازیکنان، بینا است و شکوه و عظمت این فوتبال در این است که بازیکن فوتبال نابینا با استفاده از قدرت شنیداری و بهره وری از هدایت‌های مربی‌های دورتا دور زمین، با اعتماد به نفس کامل به یک دروازه بان بینا، گل می‌زند که نشان از همت و تلاش ورزشکاران معلول و جانباز است.

سجادی با بیان اینکه انواع واقسام معلولان در سایر رشته‌های ورزشی وجود دارد، تصریح کرد: این‌ها همه ویژگی‌هایی هستند که خداوند در بندگان قرار داده و با کمک و صبوری مربیان خوب، افتخار آفرینی می‌کنند.

این آیین با رونمایی از تمبر قهرمانان پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو همراه بود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار