
باشگاه خبرنگاران جوان؛ معظمه رنجبر- حجت الاسلام علی جلالی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان در آیین بهره برداری از مجموعه تالارهای احسان ماندگارضمن خوش آمدگویی به مسئولان کشوری و استانی حاضر در این آیین، گفت: این مجموعه در سال ۱۳۹۳ موافقتهای اصولی را دریافت و در سال۱۳۹۴ شروع به ساخت شد و در سال ۱۳۹۷ این ساخت و یاز متوقف و در نهایت سال ۱۴۰۰ از سوی بنیاد توسعه موقوفات با موافقت حجتالاسلام خاموشی پروژه مجدد شروع به ساخت شد.
جلالی اضافه کرد: این تالار در طبقه همکف سالن آمفی تئاتر، ۴ سالن جانبی برای برگزاری جلسات دارد کما اینکه در وردی طبقه همکف و در مقابل درب ورود تالار، کتیبهای منقش به تصویر تیپ ثارالله تا مدافعان حرم که نشان و نمادی از مقاومت بوده، تعبیه شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان درخصوص طبقه منفی همکف، افزود: در این طبقه که آشپزخانه تمام صنعتی و مجهز به وسایل به روز و مورد نیاز برای پخت و پز روزانه برای ۶۰ هزار نفر قرار گرفته، دو سالن مجزا برای اجرا و برگزاری مجالس و مراسم اعیاد ملی و مذهبی و همچنین عزاداری ساخته شده است.
جلالی با بیان اینکه این دو سالن بیش از ۲ هزار متر مربع مساحت دارند، گفت: تالار احسان این قابلیت را دارد که در طول سال برای اموراتی از جمله برپایی نمایشگاههایی در بخش تولید و اقتصاد مقاومتی، نمایشگاه حجاب و عفاف و ... مورد استفاده باشد.
وی به ظرفیت ۷۵۰ نفری سالن اجلاس اشاره کرد و اضافه کرد: آنچه که مورد نیاز برای برگزاری جلسات، همایش و... باشد در این مجموعه به بهترین نوع برنامهریزی شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان مطرح کرد: طبقه اول دو سالن برای برگزاری مراسم جشن و ازدواج دارد که هر سالن مجزا برای بانوان و آقایان دارای ظرفیتی ۱۰۰۰ نفره و در طبقه دوم هم به همین شکل ولی با ظرفیتی ۸۰۰ نفره است.
جلالی با بیان اینکه دو طبقه اول و دوم از تالار احسان ظرفیت ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ نفری برای برگزاری جشن و مراسم عروسی دارد، گفت: اقشار دینی، مذهبی و آسیبپذیر میتوانند از تالارهای اجرای نیت، با هزینه کرد پایین استفاده کنند.