به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی رئیس دانشگاه شهید بهشتی در مراسم افتتاح مرکز واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این مرکز، به عنوان صد و هشتمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهر تهران امروز در دانشگاه شهید بهشتی در غرب استان با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران راهاندازی شد و امید داریم با استفاده بیشتر از ظرفیتهای جغرافیای این دانشگاه، در روزهای آتی تعداد بیشتری را واکسینه کنیم.
زالی ادامه داد: معاونین دانشگاهها در روزهای اخیر در تدارک مراکز جدید واکسیناسیون هستند، تا پوشش فراگیری را در تهران شاهد باشیم؛ همچنین علاوه بر جایابی مناطق بر استعدادها و ظرفیتهای بالقوه هر مرکز و منطقه نیز توجه میشود.
او تصریح کرد:افتتاح مراکز مختلف تجمیعی، نوید دهنده آمادگی بیشتر از گذشته برای افزایش تیراژ واکسیناسیون در تهران است و طبق آمار دیروز جمعه، حدود ۸۳هزار نفر واکسینه شدند که این تعداد با افزایش مراکز دیگر میتواند بیشتر شود.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: برای به سرانجام رساندن واکسیناسیون شهر تهران، روزانه حدودا ۱۵۰هزار واکسیناسیون باید انجام شود که لازمه آن وجود واکسن و مراکز واکسیناسیون است.
او بیان کرد: افتتاح این مرکز، نمایش بسیار ارزندهای از کارهای بین بخشی است که دستگاههای مختلف اعم از دانشگاهها، مراکز درمانی و غیره، داشتههای خود را برای تسریع بهبود مشکلات مردم در خدمت دانشگاههای علوم پزشکی قرار میدهند؛ مراکز تجمیع، تجلی بسیار خوبی از کار بین بخشی است.کشورهایی که در کنترل این بیماری موفق بودند از همین طریق، یعنی به کارگیری تمام بخشهای کشور و تمام بضاعت ملی در تسریع روند بهبودی این بیماری بهره بردهاند، در نتیجه این مدل میتواند یکی از راههای موفق همگرایی تجمیعی واکسیناسیون در تهران باشد.
زالی در ادامه درباره وضعیت تهران گفت: در هفته گذشته شرایط تهران تغییر چندانی نکردهاست و روز گذشته حدود ۲۲هزار و ۷۰۰نفر مراجعه سرپایی برای کرونا داشتهایم. بستریها در تهران حدود ۹۴۸۴بیمار است که حدود ۲۵۰۰ نفر از اینها در بخش مراقبتهای ویژه قراردارند. حدود ۲۳۱۰ بیمار جدید هم در بیمارستانهای تهران بستری شدند که از این تعداد ۲۲۵ نفر در بخش مراقبتهای ویژه هستند.
نتایج واکسن کووپارس ، مهر مشخص میشود
در ادامه مراسم، کوهپایهزاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این مرکز میتواند روزانه واکسیناسیون حدود۲۰۰۰نفر را انجام دهد وبا افزایش زیرساختهای لازم، میتوان تعداد تزریق واکسن کرونا در تهران را از حدود ۸۵هزار عدد به ۱۵۰ هزار رساند؛ در حال حاضر این مرکز میتواند روزانه ۲۰۰۰نفر را واکسینه کند، اما توانایی آن را دارد که با بالفعل کردن ظرفیتهای خود این تعداد را به روزانه ۳۰۰۰عدد هم برساند.
کوهپایهزاده در خصوص پیشرفت در روند ساخت واکسن کووپارس رازی گفت: مرحله دوم مداخلات انسانی این واکسن به پایان رسیده است. فاز سوم هم پس از تایید سازمان غذا و دارو به زودی شروع خواهد شد. طبق نتایجی که از فاز دوم داشتیم، روند این واکسن بر اثر بخشی و کمبود عوارض از پیشبینیها نیز بهتر بوده است. امید است از اول شهریور مجوز فاز سوم این واکسن هم صادر شود و این فاز آغاز شود و در نهایت تا مهر نتایج خود را نشان دهد.
انتهای پیام/