قطار واکسیناسیون کرونا روی ریل سرعت/ آخرین جزئیات از واردات و تزریق واکسن در ایران

تاکنون بیش از ۲۱ میلیون واکسن وارد کشور شده و با واکسن‌های داخلی و خارجی واکسیناسیون کرونا در ایران با سرعت بسیاری در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از نظر تعداد واکسن‌های تزریق‌شده، چین با اختلاف زیادی در رتبه نخست جهان قرار دارد و هند و آمریکا در رتبه‌های بعدی قرار دارند. رکورد واکسیناسیون کرونا در ایران هم روز سه شنبه شکسته شد، حالا در برخی روزها حتی بیش از 500 هزار دوز روزانه واکسن تزریق می شود، به دنبال تسریع واردات واکسن سرعت واکسیناسیون افزایش پیدا کرده است و حالا اولویت بندی واکسیناسیون کرونا در ایران به متولدین 1347  و مشاغل پر خطر رسیده است.

هم‌اکنون متولدین 1347 و قبل از آن امکان ثبت‌ نام در سامانه واکسیناسیون کرونا به نشانی salamat.gov.ir دارند، علاوه بر آن، متولدین 1348 تا 1357 که ساکن استان‌های بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان ، قم و هرمزگان هستند و پرونده بهداشت دارند، امکان ثبت‌نام برای واکسیناسیون را دارند.

افزون بر این واکسیناسیون مشاغل پر خطر شامل کارمندان بانک ها، معلمان و کادر آموزش مدارس، استادان دانشگاه ها و حوزه های علمیه، قضات و کارمندان دادگاه‌ها، رانندگان تاکسی و حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی، خبرنگاران، محیط بانان و ... هم آغاز شده است، همچنین وزیر بهداشت دستور واکسیناسیون بیماران دیابتی انسولینی و معلولان با درجه شدید و خیلی شدید را صادر کرده است.

آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در ایران؛ ۱۳.۷ درصد از مردم ایران یک دوز واکسن تزریق کرده‌اند

بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا کنون ۱۱ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۵۲۸ نفر دوز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۹۷۰ هزار و ۶۶۹ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴ میلیون و ۷۳۶ هزار و ۱۹۷ دوز رسید و افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

متوسط تزریق در هفت روز گذشته ۳۷۵ هزار و  ۸۰۴ دوز بوده است و ۱۳.۷ درصد از مردم حداقل یک دوز و ۳.۵ درصد نیز هر دو دوز واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرده اند.

اینها در شرایطی است که وضعیت کرونا در ایران روز به روز وخیم تر می‌شود، دیروز رنگ بندی جدید شهرستان‌ها اعلام شد که بر این اساس ۳۳۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۸ شهرستان در وضعیت زرد قرار گرفتند، در این روزهای سیاه کرونایی که نقشه کشور سراسر قرمز شده است، واکسیناسیون سریع به همراه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی مردم مهمترین راهکار برای کنترل بیماری محسوب می‌شود.

تا امروز ۱۵ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۴ هزار و ۹۱۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۳۸۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۹۲ هزار و ۶۷۱ نفر و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۳ هزار و ۸۶ نفر رسید.

واکسیناسیون کرونا

٧۵ درصد افراد با نوبت واکسن تزریق می‌کنند

جعفر صادق تبریزی رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در هفته گذشته در برخی روزها ما بیش از ۴٠٠ هزار دوز واکسن تزریق کردیم و رکورد تزریق ۵٠٠ هزار دوز هم شکسته شد و به طور متوسط  ٧۵ درصد جمعیت بالای ۶٠ سال کشور واکسینه شده اند.

 رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با اشاره به ظرفیت واکسیناسیون کرونا بیان کرد: در اغلب مراکز واکسیناسیون دیگر شاهد تجمع و تراکم جمعیت نیستیم. تاکنون ٧۵٠ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون راه اندازی کرده ایم و ٣ هزار و ۵٠٠ تیم واکسیناتور کار تزریق واکسن را به عهده دارند و نوبت دهی واکسیناسیون به خوبی انجام می‌شود.

تبریزی ادامه داد: ٧۵ درصد افراد با نوبت واکسن تزریق می‌کنند و امیدواریم مردم به سامانه واکسیناسیون ما اعتماد کنند و این عدد به ١٠٠ درصد برسد تا به طور کلی دیگر شاهد شلوغی در مراکز واکسیناسیون نباشیم، اگر مردم با نوبت دهی به مراکز واکسیناسیون تجمیعی مراجعه کنند، ما می توانیم در کمتر از ۵ دقیقه کار تزریق واکسن را انجام دهیم.

پایان واکسیناسیون مشاغل پرخطر تا نیم شهریور ماه

 رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با اشاره به واکسیناسیون مشاغل و گروه‌های پر خطر بیان کرد: ما در فاز سوم واکسیناسیون تزریق واکسن به مشاغل پرخطر مانند معلمان و استادان دانشگاه ها را آغاز کرده ایم البته واکسیناسیون استادان دانشگاه ها به طور رسمی از این هفته آغاز می شود همچنین واکسیناسیون زندانیان، معلولان و بسیاری گروه‌های پرخطر را هم آغاز کرده ایم و امیدواریم تا نیمه شهریور ماه با تامین واکسن، واکسیناسیون مشاغل و گروه‌های پرخطر را به پایان برسانیم.

تبریزی اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی‌ها تمام افراد بالای ۶٠ سال تا پایان مرداد ماه واکسینه خواهند شد البته اکنون ١٠ سال جلوتر از اولویت بندی سند ملی واکسیناسیون هستیم و در بسیاری از استان‌ها واکسیناسیون افراد بالای ۵٠ سال در حال انجام است.

واکسیناسیون مشاغل پرخطر

واردات بیش از 21 میلیون دوز واکسن به کشور

تاکنون  ٣٣ محموله واکسن به کشور شده است و مجموع واکسن‌های وارداتی به ٢١ میلیون و ٢۴ هزار و ۶١٠ دوز می‌رسد. بر این اساس ١۶ محموله واکسن چینی شامل ١۴ میلیون و ۵٠٠ هزار دوز، ٣ محموله واکسن آسترازنکا از ژاپن شامل ٢ میلیون و ٩١١ هزار و ٨١٠ دوز، یک محموله واکسن آسترازنکا سهمیه کواکس از مبدا ایتالیا شامل یک میلیون و ۴۵٢ هزار دوز، ١٠ محموله واکسن اسپوتنیک وی روسیه شامل یک میلیون و ٢٠ هزار دوز، یک محموله واکسن آسترازنکا سهمیه کواکس از کشور کره جنوبی شامل ٧٠٠ هزار و ٨٠٠ دوز، یک محموله واکسن آسترازنکا از کشور روسیه شامل ٣١۵ هزار دوز و یک محموله واکسن بهارات از کشور هند وارد کشور شده است.

واردات بیش از 12.5 میلیون دوز واکسن چینی به کمک هلال احمر

 کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر گفت: پنج‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، یازدهمین محموله واکسن تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر در فرودگاه امام خمینی (ره) برای توزیع سریع به وزارت بهداشت تحویل داده شد. در این مرحله یک میلیون و ۱۱۰ هزار دوز واکسن به کشور وارد شد.

همتی افزود: لازم به یادآوری است که تاکنون ۱۲ میلیون و ۶۳۰ هزار دوز واکسن کرونا توسط ۱۳ پرواز به کشور منتقل شده است.

 واردات واکسن

آخرین خبرها از تولید و توزیع واکسن کوو ایران برکت

کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو  آمار تحویل و توزیع واکسن کوو ایران برکت تا  ١٣ مرداد ١۴٠٠ را اعلام کرد.

به گفته جهانپور تا  ١٣ مرداد ١۴٠٠ حدود ۵ میلیون دوز واکسن کووایران برکت تولید و یک میلیون و ٨۵٠ هزار دوز از این نوع واکسن به وزارت بهداشت تحویل داده شده است.

وی اظهار کرد: ‏٨۶١٣٧٢  دوز واکسن تا ١٣ مرداد ١۴٠٠ در فرآیند واکسیناسیون عمومی (بدون احتساب تزریق در مطالعات بالینی) تزریق شده است.

مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا توسط دانشمندان این ستاد گفت: ظرف یک‌ماه گذشته بیش از ۵ میلیون دوز واکسن برکت تولید کردیم که ازاین تعداد یک میلیون و ۵۰۰هزار دوز را تحویل وزارت بهداشت داده‌ایم و محموله‌های بعدی پس از طی مراحل ۱۶ تا ۲۰ روزه تست کیفیت تحویل این وزارت خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بااشاره به اینکه تولید واکسن در کارخانه شفافارمد حدود ۳۵ درصد میزان کل واردات واکسن تاکنون بوده است، افزود: دشمن حتی در بحث واردات و رسیدن واکسن به مردم ایران هم از هیچ کارشکنی دریغ نکرد و واردات بخش زیادی از واکسن‌های خارجی به ایران هم از زمانی تسهیل و انجام گرفت که مجوز تزریق واکسن برکت صادر شد.

مخبر درباره راه اندازی خط دوم تولید کوو ایران برکت گفت: خط دوم تولید واکسن برکت به لحاظ سخت‌افزار و نرم‌افزاری آماده شده و تست‌های آزمایشی نیز رو به اتمام است و تا ۱۷ یا ۱۸ مردادماه راه‌اندازی می شود و میزان تولید واکسن را شتاب قابل‌توجهی خواهد داد.

واکسن کوو برکت ایران

قطع زنجیره کرونا با واکسیناسیون ۵۹ میلیون گروه هدف تا پایان سال

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به تسریع واکسیناسیون کرونا در ایران گفت:. با توجه به تسریع روند واکسن در کشور و تامین واکسن‌های داخلی از ‌ماه آینده به‌ طور ثابت ماهانه بین ۵ تا ۷ میلیون واکسن و تا پایان سال ۴۵ تا ۵۰ میلیون واکسن خواهیم داشت و باید توجه داشت که ۵۹ میلیون گروه هدف برای واکسیناسیون داریم وبا این برآورد ما تا پایان سال حداقل دوز اول را خواهیم زد. اضافه واکسن هم برای دوز دوم خواهد بود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: اگر کل گروه هدف، تک دوز دریافت کنند تا پایان سال با قطع زنجیره شیوع در کشور مواجه می‌شویم. برای دوز تکمیلی و یادآور هم به ۱۱۰میلیون دوز دیگر نیاز داریم. بنابراین همچنان لازم است واکسن وارد شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد ۸۴ درصد بیماری‌های زمینه‌ای در میان افراد بالای ۵۰ سال شایع است. این افراد در کشور ما جمعیت ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری را تشکیل می‌دهند. ما اگر دو دوز واکسن برای آنها درنظر بگیریم  ۳۲ میلیون دوز واکسن نیاز داریم.

افتتاح صد و هفتمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون پایتخت/ آمادگی ارتش برای تسریع روند واکسیناسیون

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به فرایند کند واکسیناسیون در کشور در ماه های اخیر، یادآور شد: خوشبختانه در حال حاضر این فرایند رو به افزایش است و هر چقدر سهمیه واکسن تهران که تعیین مقدار آن بر عهده وزارت بهداشت است، افزایش یابد، ظرفیت تزریق آن وجود دارد.

زالی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۷ پایگاه واکسیناسیون در پایتخت در حال فعالیت اند، گفت: هریک از این مراکز در یک شیفت کاری ظرفیت تزریق هزار واکسن در روز را دارند، اما باید واکسن به اندازه کافی توزیع شود و لجستیک آن به اندازه کافی باشد.

وی با اشاره به افزایش واکسن های تولید داخل و افزایش واردات واکسن، نسبت به سرعت یافتن روند واکسیناسیون در کشور و به دنبال آن پایتخت ابراز امیدواری کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به حضور پررنگ ارتش جمهوری اسلامی ایران در فرایند واکسیناسیون پایتخت، گفت: مطمئنا با افزایش لجستیک واکسن دوستانمان در ارتش، ما را در ادامه مسیر واکسیناسیون همراهی خواهند کرد.

مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا

عقلانی ترین راه برای کنترل کرونا در ایران واکسیناسیون است

یونسیان اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دغدغه بسیاری از کارشناسان برای تعطیلی دو هفته ای شهر تهران، افزود: از لحاظ نظری، اگر ما از همین امروز به مدت دو هفته کل مردم را در خانه قرنطینه کنیم، باید تعداد مرگ و میر ها کاهش پیدا کند؛ اما همانطور که اشاره شد تجربه ۱۸ ماهه در مقابله با این ویروس چیز دیگری را نشان می‌دهد. در این شرایط عقلانی‌ترین راه واکسیناسیون است. کشورهایی مانند انگلستان که واکسیناسیون را نسبتا به طور کامل انجام داده‌اند، علیرغم اینکه در مواجهه با واریانت دلتا دچار مشکلاتی شده‌اند.

 یونسیان در رابطه با اولویت بندی گروه های اجتماعی برای تزریق واکسن افزود:کووید ۱۹ اولین ویروسی است که به شکل عجیبی وابسته به سن است و با افزایش سن موارد ابتلا به آن به صورت نمایی افزایش پیدا می‌کند. بنابراین خوشبختانه اصلی‌ترین ملاک ما برای اولویت‌بندی ساده‌ترین ملاک یا همان سن است. حتی سن از بیماری‌های زمینه‌ای اولویت بالاتری دارد. اولویت بعدی افرادی است که در جریان شغل خود روزانه با افراد زیادی سر و کار دارند و برای سلامت جامعه واکسیناسیون این افراد از اهمیت بالایی برخوردار است. موضوع دیگر این است که واکسیناسیون افراد جوان در شرایطی که قشر بزرگسال و سالمند واکسینه نشده‌اند، به طور خاص ایمنی مطلوبی در جامعه ایجاد نمی‌کند. لذا درخواست ما از قشر جوان‌تر این است که عجله‌ای برای واکسن زدن نداشته باشند.

نکاتی که افراد واکسینه شده باید بدانند

وی با اشاره به مسئولیت‌های فرد واکسینه شده گفت: فردی که واکسینه شده از لحاظ رفتاری باید فرض کند که واکسن نزده است. ما هم اکنون هیچ راهی برای بررسی مصونیت فرد در مقابل ویروس نداریم. همانطور که اشاره شد بسیاری از افراد پس از تزریق دوز اول رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را کنار گذاشتند و این سبب بالا رفتن آمار ابتلا در برخی کشورها مانند هلند پس از تزریق دوز اول شد. این موضوع مربوط به رفتار مردم پس از تزریق واکسن است و مرتبط فرض کردن افزایش موارد ابتلا به تزریق واکسن کاملا بی‌اساس و بی‌ربط است. زمانی که همه مردم واکسن زدند می‌توان محدودیت‌ها را مرحله به مرحله برداشت اما در اوج اپیدمی هیچ کس حتی افراد واکسینه مصونیت کامل ندارند. ما باید تلاش کنیم تا به شعار سازمان جهانی بهداشت عمل کنیم که هیچ کس با واکسن ایمن نخواهد شد؛ مگر اینکه همسایه او نیز واکسینه شده باشد.

یونسیان افزود: خواهشمندم مردم به شایعات افراد  کم اطلاع و حتی مغرض در رابطه با بالارفتن امکان ابتلای افراد واکسینه به ویروس دلتا توجهی نکنند و در نظر داشته باشند که ایمنی واکسیناسیون همچنان به علت تزریق نکردن دوز دوم، ناقص است. تا زمانی که دوز دوم را نزدیم، نه تنها از بیماری مصون نیستیم، بلکه به علت سهل انگاری و احساس امنیت کاذب، بیشتر در معرض خطر ابتلا قرار خواهیم داشت. این نکته نیز قابل ذکر است که ایمنی واکسن‌ها به طور کلی پس از دوز دوم حدود ۹۰ درصد و ایمنی در مقابل ابتلای خفیف و بدون علامت ۵۰ تا ۷۰ درصد است. به همین علت اگر واکسینه هم شده باشیم ممکن است با ابتلا به موارد خفیف، ناقل  ویروس باشیم و به همین سبب باید پس از تزریق واکسن هم از حضور در اجتماعات و اماکن شلوغ جلوگیری کنیم. توصیه من به مردم این است که از مقایسه بین واکسن‌ها پرهیز کنند؛ هرچند که اگر بخواهیم خیلی ریز مقایسه کنیم، واکسن هایی که بر پایه mRNA ساخته شده‌اند، ایمنی‌زایی بیشتری دارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سید محسن
۱۷:۵۹ ۱۸ مرداد ۱۴۰۰
این بلای کرونا دلتا که در این آغاز ماه محرم گریبان ایران رو گرفته،در واقع کفاره گناه بزرگ تعطیل کردن هیئت های ماه محرم پارسال است،کاش بفهمید ای مردم عزیز
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۱:۰۶ ۱۷ مرداد ۱۴۰۰
این یونسیان اپیدمیولوژیست اولش یه جا میگه "هیچ راهی برای بررسی میزان مصونیت افراد بعد از واکس نداریم"، بعدش دو تا پاراگراف بعد صحبت از 90 درصد ایمنی و 50 درصد و آخرم 70 درصد میکنه.. کلا تهش آب پاکی رو ریخت رو دست همه و گفت، واکسن زدن چندان چیزی رو هم تغییر نمیده و بعدش همچنان باید پروتکل کوفت و زهرمار رو رعایت کنید و ... .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
عجیب نیست دولت حسن روحانی که در این هشت سال در هیچ زمینه ای هیچ کاری نکرده، چرا تا آخرین نفس بدنبال واکسن زدن به مردمه!؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۳ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
بنده هم از نظر سنی و هم از جهت معلم تا الان باید واکسن میزدم, در حالیکه نه در سامانه امکان ثبت نامه, نه از اداره آموزش و پرورش به ما اعلام شده, ضمنا در مراکز اینجا, اصلا واکسن برکت نیست, یا استرازنکا است یا سینوفارم
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۱۴:۳۱ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
توروخدادرمورداین شایعاتی که درفضای مجازی داردست به دست میشه روپیگیری کنیدکه میگن هرکی این واکسناروبزنه یعدش میمیره اینامیخوان جمعیتوکم کنن توروخداپیگیری کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۰ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
دوست داری چی بشنوی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
قطار یا لوکوموتیر؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
من به این نظام اعتماد ندارم
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۳:۰۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
فقط زیاد تند نرید // قطارتون از ریل خارج بشه
United States of America
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
ساعت خواب:)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
افراد پرخطر باید اولویت باشد تاکسی که ماهی یک بار ازخونه بیرون نمیره‌.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۰ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
این چجور عدالتیست مگه قرار نبود تزریق با سن از بالا به پایین باشه چرا سن بالا تا ۶۰ سال زده شد بعد رفتن سراغ افراد پر خطر بعد رفتن تاکسیرانا یا کارمندان یا معلمان ایا اینگونه نوبت سن ۶۰ به پایین متضرر نمیشون ایا حالا که خودتون زدین ارکان دولتمردان که همگیشون سن ۶۰ به بالا بودن خود را اولویت قرار ندادن حالا که نوبت ۵۰ یا ۶۰ سال پایین تر رسیده نوبتی نرفت اولویتها اومد ؟ایا مگه کرونا دلتا کرونای غالب کل کشور نیس پس چرا جنوبیها را تا سن ۵۷ یا عشایر تا چرا تا هیچده سال این چه برنامه ای هست از وسط قیچی کردیم ما که شغل ازاد داریم تو جمع وبیرون خونه فعالیم تابحال سه بار هم مثبت شدیم ایا باید بمیریم از کار وزندگی افتادیم همش مریضیم نه حمایتی نه چیزی ننگتان باد
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۱:۱۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
جالب اینجاست که هر روز مقدار زیادی واکسن وارد میشه ( طبق گفته رسانه ها) ولی اونا هم مثل دکل نقتی گم میشه
با این سرعت تا 10 سال آینده واکسیناسون تموم میشه به همت مسئولین
راستی چه خبر از برکت و رازی و پارس و.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
چو دانی و پرسی خطاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۱ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
این واکسن ها چرا مانع ابتلا نمی شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
چرا به بیماران قلبی واکسن تزریق نمیکنید آدمای سالم رو واکسن میزنین بیمارهای زمینه ای پس چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
همچین چیزی نیس دوتا از آشناهای ما عمل قلب داشتن بهشون واکسن زدن حتی الانم قرص قلب استفاده میکنن خداروشکر عوارضم نداشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
بیش از 21میلیون واکسن وارد کشور شده بدون در نظر گرفتن واکسن های تولید داخل وتا حالا فقط نزدیک به 15میلیون دوز تزریق شده این یعنی چی معلوم تولید داخلی واکسن هم مثل مستعان 110همش خالی بندی بود که دولت روحانی می بست و هیچ واکسن داخلی تولید نشده وفقط بر چسب واکسن چینی و هندی را بر می دارن و برچسب جعلی واکسن ایرانی را می چسبانند وهمبن کار هم باعث شده تزریق واکسن به تخیر بیافته وبا اینکه بیشتر از 21میلیون واکسن وارد شده تا حالا کمتر از15میلیون واکسن تزریق بشود با مردم صادق باشید مثل سقوط هواپیمای اوکراین پشت سرهم هی به اصطلاح کارشناس ردیف نکنید که هواپیما بر اثر نقض فنی سقوط کرده وبعد از فشار جامعه جهانی بگید موشک اشتباهی زده در نظام جمهوری اسلامی کسانی نفوذ کردن که میخواهند اعتماد مردم را به نظام با دروغ گفتن که در اسرائیل و آمریکا کارشناسی و برنامه ریزی شده از بین ببرند این افراد را در هر مقامی هستند شناسایی معرفی و به اشد مجازات محکوم کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
پوپولیسم وزارت بهداشت کار رو به اینجا کشاند از اول واکسن وارد میکردین مثل الان که دارین وارد میکنین تحریم بهانه بیش نبود
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۰:۰۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
مسولان ما شدن چوپان دروغگو من که هر چی بگن برعکس عمل میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۲ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
مسئولان وزارت بهداشت چوپان دروغگو بوده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
چی شد شما که میگفتین امریکا نمیزاره ما واکسن وارد کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
اربابت وقتی دید خودمون ساختیم و حناش رنگ نداره فروش ماسک و واکسن را ازاد کرد. دولت گرین کارتی هم شروع کرد به خرید واکسن. راستی اگر تو بجای بهانه گرفتن اخبار میخوندی الان اینجوری مگس نمیشدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
اکثر واکسن ها روی گونه دلتا کم اثر هستند بیشتر مردم بعد از زدن واکسن بیخیال پروتکل های بهداشتی میشن یکی از دلایل وخیم شدن اوضاع بیمارستان ها در این روز هاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
دلیل وخیم شدن، بی لیاقتی وزیر بهداشت است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
درباره تاثیر گذاریشم بگید که انقدر تاثیر نداره.... عوارضش دو سال بعد معلوم میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
ننگ بر مافیای وارد کننده در وزارت بهداشت
Iran (Islamic Republic of)
بسیجی ولایی
۰۹:۵۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
الله اکبر الله اکبر همش از برکت انتخاب درست دولت جهادی انقلابی ایت الله رئیسی و امروز در تهران بوی جهاد و خدمت استشمام کردم
-
محمود
۰۹:۳۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
آسترازینکا زدم داشتم می مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
پناه بر خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
حیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
"دشمن حتی در بحث واردات و رسیدن واکسن به مردم ایران هم از هیچ کارشکنی دریغ نکرد " آخه بی انصاف یکساله داری بوق وکرنا میکنی ، تولید ملی و داخلی !!!! هزاران نفر به خاطر وعده های تعو دکتر نمکی مردن ، به دوژمن چه ربطی داره ، مگر اینکه خودتو بگی
United States of America
مردم
۰۹:۱۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
این همه نوبت نوبت نکنید.در مورد واکسیناسیون سپاه با کارت بسیج هم توضیح بدین.؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۹:۰۵ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
واکسن برای کاهش جمعیت طراحی شده و عوارض داره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
ببخشید اقای دکتر تخصص شما چی هست؟
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۰:۴۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
فک کنم متخصص جمعیت شناسی از دانشگاه سوربون فرانسه هست
خخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
تخصص نمیخواد، عقل و منطق میخواد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
صبح بخیر
آخرین اخبار