یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خانم‌هایی که محدودیت زمان و کار‌های بسیاری دارند تهیه غذا برای خانواده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای این‌که زمان کمتری برای آشپزی صرف کنید یادگیری یک سری از ترفند‌ها کمک شایانی به شما می‌کند. یکی از مهم‌ترین موارد روش پخت سریع حبوبات است. نکاتی را در این باره مطرح می‌کنیم:


بیشتر بخوانید 


جوشاندن حبوبات
روش اول برای پخت سریع حبوبات نخود و لوبیا جوشاندن آن‌ها به مدت ۱۰ دقیقه و خیساندن در همان آب به میزان یک ساعت است به این شکل که ۵ دقیقه اول با حرارت بالا و ۵ دقیقه دوم با حرارت متوسط جوشانده شود و سپس به مدت یک ساعت در همان آب آن‌ها را بگذارید.

نمک زدن ممنوع
به هیچ عنوان در زمان پخت حبوبات به آن نمک اضافه نکنید، زیرا نمک باعث سفت شدن بافت حبوبات و دیر پخته شدن آن‌ها می‌شود.

استفاده از فلاسک
یکی از ترفند‌های کاربردی برای پخت سریع استفاده از فلاسک است.
برای سهولت در کار می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید. صبح خواهید دید که تقریبا پخته شده است.

گرفتن نفخ حبوبات
اگر حبوبات را از قبل خیس کرده اید با عوض کردن آب آن نفخ حبوبات گرفته می‌شود، اما اگر فرصت ندارید می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

حبوبات خام (نخود لوبیا)، زیره سبز، کیسه پارچه‌ای کوچک، نمک
ابتدا در قابلمه مناسب بعد از ریختن نخود یا لوبیا، آب اضافه کنید و بگذارید برای حدود ۵ دقیقه بجوشد حالا حبوبات را آب کش کنید دوباره به قابلمه برگردانید و بهتر است آب جوش روی آن‌ها بریزید و بسته به مقدار حبوبات نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. در یک کیسه کوچک حدود یک قاشق چای‌خوری زیره سبز نکوبیده بریزید و داخل قابلمه بیندازید. این ادویه نفخ حبوبات را می‌گیرد.

منبع: زندگی سالم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.