به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کنافه یکی از لذیذترین دسرهای عربی و البته یکی از محبوبترین انواع دسرها توی خاورمیانه هست. این دسر خوشمزه و جذاب در هر یک از کشورهای این منطقه با انواع مختلفی از مواد اولیه تهیه میشه، اما تقریبا همگی در روش تهیه مشابه هستند.
مواد لازم
۲۵۰ گرم رشته کادایف
۱۲۵ گرم کره
۹۰ گرم شکلات تختهای
۳۰ گرم پسته (خرد شده)
۳۰ گرم بادام (خرد شده)
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خوراک بی نظیر ریفراید بینز و سمبوسه خوشمزه با تن ماهی تا باچانگای گوشت + تصاویر
دستور تهیه
رشتههای کادایف رو تو دست کاملا خرد میکنیم. توی یک قابلمهی بزرگ کره رو ریخته و اون رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا ذوب بشه.
رشتههای خرد شده رو داخل قابلمه میریزیم و به کرهی ذوب شده اضافه میکنیم. اونها رو خوب هم میزنیم تا رشتهها کاملا به کره آغشته بشن و مرتب هم میزنیم.
کنافهها رو اون قدر تفت میدیم تا رنگشون طلایی و بافتشون ترد بشه. بعد از حدود ۱۰ دقیقه تفت دادن، کنافهها رو داخل کاسهای میریزیم و اجازه میدیم تا کاملا خنک بشه.
شکلات تختهای رو رنده و یا به قطعات کوچک خرد میکنیم. اون رو داخل کاسه ریخته و حدود ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار میدیم تا کاملا آب بشه. شکلات آب شده رو هم میزنیم تا تمام قسمتهای اون به طور یکنواخت آب بشه.
بعد از این که شکلات ذوب شده خنک شد، اون رو روی رشتههای تفت داده شدهی ریزیم و هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و تمام قسمتهای رشته به شکلات آغشته بشه.
روی سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشونیم. با استفاده از قاشق و یا اسکوپ ساز بستنی مقداری از مواد کنافه رو برداشته و روی کاغذ روغنی قرار میدیم. اونها رو با فاصله از هم روی کاغذ روغنی میریزیم و با ته فنجان کنافهها رو صاف میکنیم.
مقداری شکلات آب شده داخل قیف (ترجیحا یکبار مصرف) میریزیم وشکلاتها رو با قیف روی کوکیها میریزیم و اونها رو تزیین میکنیم. پستههای خرد شده رو به دلخواه روی کوکیها میپاشیم تا ظاهر اونها زیباتر بشه. روی پستهها رو آرام کمی فشار میدیم تا به شکلاتها بچسبه.
کنافههای شکلاتی رو به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا سفت بشن و فرم بگیرند. کنافه رو از بخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر خود سرو میکنیم.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/