به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت خوراک مرغ عربی آشنا کنیم.
مواد لازم
سینه مرغ فیله شده ۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند۲ عدد
سیر۴ حبه
زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق غذا خوری
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۵۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از آش سنگه سیر مقوی و انواع کرپ گوشت و قارچ تا چند پیشنهاد خوشمزه یلدایی + تصاویر
طرز تهیه
ابتدا پیاز رو خرد کنید یا رنده کنید و تفت بدید تاپیازتون سبک بشه بعد فلفل خرد شده رو اضافه کرده و تفت میدیم
مرغ را به تکههای کوچک جوجه کبابی تقسیم میکنیم و به مواد داخل ماهیتابه اضافه میکینم
نمک میزنیم و کاملا تفت میدهیم تا گوشت مرغ سفید شود درب ماهیتابه رو میذاریم تا مرغ آب بندازه و مغز پخت بشه
دراین فاصله در کاسهای سس و ماست و سیر رنده شده و سرکه و زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه را مخلوط میکنیم
وقتی ازپخت کامل مرغ مطمئن شدیم سس را به ماهیتابه اضافه میکنیم و با شعله متوسط گاز صبر میکنیم تا سس کاملا به خورد مرغ برود (هر چند دقیقه یک هم کوچک میزنیم)
وسط ماهیتابه را از مواد خالی میکنیم یک تکه آلومینیم را به شکل کاسهای کوچک در میآوریم و چند قطره روغن درون آن میریزیم وقتی داغ شد سپس یک تکه زغال را که قبلا آن را روی شعله گاز روشن کرده ایم درون آلومینیم میاندازیم تا دود کند و خوراک دودی شود (در این مرحله در ماهیتابه را میبندیم تا غذا کاملا دودی شود)
بعد از چند دقیقه که دود تموم شد فویل را خارج میکنیم و غذا را در ظرف سرو کشیده و با ریحان و جعفری ساطوری تزیین میکنیم
غذا را به صورت خوراک با نان یا با برنج سرو میکنیم.
سایر نکات
خوراک مرغ عربی (زعفرانی)
دوستای گلم دستور اصلی پیاز نداره، ولی به نظر من غذا بدون پیاز نمیشه
من برای هر نفر دو قاشق ماست و ۱قاشق سس میزنم
این خوراک هرچی دودیتر خوشمزهتر
میتونید غذا رو با برنج دودی میل کنید که دیگه محشر میشه البته اگه دوس دارید
به جای فویل میتونید ازپیاله نشکن استفاده کنید
منبع: پاپیون
انتهای پیام/