به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، بسیاری از پزشکان به افراد توصیه میکنند که در وعده شام غذاهای سبک و کم حجم مصرف کنند تا با دریافتکالری کم به اضافه وزن مبتلا نشوند؛ از این رو باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد با معرفی انواع غذاهای نانی و غیر برنجی به شما کمک کند تا با کنار گذاشتن غذاهای برنجی، انتخاب متنوعی برای وعده غذایی شام خود داشته باشید.
در مطلب زیر طرز تهیه 5 نوع غذای نانی و غیر برنجی آمده است که میتوانید باکمک آنها شامی دلچسب تهیه کنید.
مواد لازم برای ۳ نفر
۲۵۰ گرم سبزی کوکو
۲ عدد تخم مرغ
زرشک و گردو خوردشده
۲ عدد سیب زمینی بزرگ
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت
سبزی کوکو را تفت میدهیم، کمی میگذاریم تا سرد شود، به آن تخم مرغ و گردو زرشک و ادویه اضافه کنید؛ سیب زمینیها را آبپز کنید، بگذارید سرد شود، در کاسه جدا سبزی، تخم مرغ و ادویه را ترکیب کنید، بعد فوری مایع کوکوسبزی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید؛ به مایع فرم داده و در تابه سرخ کنید، یک ربع بعد که روی کوکوسبزی سفت شد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز
نمک و فلفل
۱ ق. غ. رب گوجه
۱ عدد سیب زمینی متوسط
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت
گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط میکنیم و حسابی آن را ورز میدهیم؛ از این مخلوط به اندازه گردو برداشته و قلقلی میکنیم و آن را در روغن سرخ میکنیم، در همان تابه پیاز نگینی خرد شده را با رب گوجه تفت میدهیم بعد ۲ لیوان آب میریزیم، جوش که آمد قلقلیها را با سیب زمینی نگینی شده اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا جا بیفتد.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۲ تکه مرغ
گوجه گیلاسی به مقدار لازم
۲ عدد سیب زمینی
قارچ مقدار لازم
۲ عدد بادمجون
ذرت
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۳۰ دقیقه
مرغ را با پیاز، فلفل دلمه، زردچوبه و فلفل آبپز کنید، سیب زمینی را خلال و سرخ کرده سپس مرغ را سرخ کنید؛ بادمجان، قارچ و گوجه را هم سرخ کنید و کنار مرغ بگذارید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۳ عدد بادمجان
۳ عدد گوجه خرد نگینی شده
۱ عدد پیاز خرد شده
نمک، فلفل، آبلیمو به میزان لازم
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت
بادمجانها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید و بدون روغن تفت دهید؛ گوجه و پیاز را سرخ کنید و به بادمجانها اضافه کنید، بعد ادویه، رب گوجه و یک استکان آب را به آن اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم خوب بپزد، میتوانید با سبزی و ماست سرو کنید.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
٢/٣ فنجان فرانسوی عدس
١/٣ فنجان فرانسوی عدس خیس نخورده
۳ قاشق آرد
۳ عدد تخم مرغ
۳ عدد پیازمتوسط
نمک فلفل قرمز و زرد چوبه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۴۵ دقیقه
عدس از قبل خیس خورده را آبپز کنید؛ سویا را داخل ظرفی ریخته و آب داخل آن بریزید تا خیس بخورد، بعد عدس آبپز شده را با پیازخام و سویای خیس خورده چرخ کنید تا کاملا ترکیب شود؛ بعد مواد میکس شده را در ظرفی ریخته و همه مواد را به غیر از روغن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود، سپس آنها را در روغن سرخ کنید، به همراه کاهو گوجه خیارشور و سس مایونز یا سس گوجه سرو کنید.
انتهای پیام/