در گزارش زیر طرز تهیه خوراک لوبیا پیله را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک لوبیا پیله یک غذای فصلی است که در تابستان طبخ می‌شود. در قدیم این غذا را درون ظرفی تیره به نام (tiareh) می‌ریختند و بعد از پخت نان درون تنور قرار می‌دادند

مواد لازم

لوبیا پیله (لوبیا چیتی تازه همراه با غلاف): نیم کیلو
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آبلیمو یا لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز وسیب زمینی را در کمی روغن تفت می‌دهیم.

سپس گوشت را با زردچوبه و نمک و فلفل تفت می‌دهیم تا آب گوشت خشک شود؛ و به اصطلاح رنگ گوشت برگردد.

سپس لوبیا را اضافه کرده کمی دیگر تفت می‌دهیم.

در پایان گوجه را خرد کرده به مواد اضافه می‌کنیم.

و در آخر ۲ لیوان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم کامل بپزد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
بدون گوشت خوشمزه ست من همیشه لوبیارابدون وگوشت درست می کنم
Iran (Islamic Republic of)
دخترایرونی
۱۳:۱۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
گوشت داشتیم که چراخوراک لوبیامیخوردیم
حالابدون گوشت درست کنبیم چطورمیشه؟