به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آدانا کباب از کبابهای معروف کشور ترکیه است، که بعد از آماده شدن به همراه گوجهفرنگی، سبزیجات و خیارشور درون نون قرار میگیره و سرو میشود.
مواد لازم:
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده (چربی متوسط، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو با مقدار کمی چربی دمبه مخلوط شده باشه)
پیاز کوچک ۱ عدد
فلفل دلمهای ۲ عدد
سیر ۳ حبه
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
جعفری به میزان لازم
بیشتر بخوانید
روش پخت:
پیاز، سیر، فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی و جعفری را درون غذاساز بریزید.
اگر غذاساز ندارید میتونید همه مواد گفته شده به جز رب گوجه فرنگی را درون چرخ گوشت بریزید و سپس رب را اضافه و مخلوط کنید.
گوشت را با مواد آماده شده و نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط کنید و خوب ورز بدید.
اگر سرخ میکنید:
از مواد برداشته و روی سیخهای چوبی یا چوب بستنی بزنید یا بدون سیخ درون ماهیتابه، کباب مانند پهن کنید و سرخ کنید.
اگر روی ذغال درست میکنید:
باید مواد رو به مدت "دو ساعت" درون یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و از سیخ نریزه، بعد سیخ بگیرید و روی ذغال یکدست روشن شده، کباب کنید.
نکته: بهتره برای سیخ زدن روی ذغال، آب پیاز و فلفل دلمهای چرخ شده رو بگیرید و دور بریزید.
منبع: ashpazi ba ma
انتهای پیام/
شدید ،شما تمام رسانه های ترکیه رو نگاه کنید یک آموزش غذای ایرانی نمی بینید، برای اینکه ترکها فرهنگ غذایی خودشون رو از همه ملل بالاتر
می بینند