به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ساندویچ نروژی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱) گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
۲) سیب زمینی آبپز و رنده شده ۲عدد متوسط
۳) هویج ریز رنده شده دو عدد متوسط (خام)
۴) تخم مرغ آبپز و رنده شده ۲عدد
۵) جعفری ساطوری شده نصف لیوان
۶) فلفل دلمهای نگینی خرد شده یک عدد متوسط
۷) نان باگت
۸) پنیر پیتزا نصف تا یک لیوان (قابل حذف)
۹) نمک و فلفل
طرز تهیه:
اول گوشت رو با یدونه پیاز و دو حبه سیر رنده شده و ادویه خوب تفت بدید و شعله رو خاموش کنید. حالا بقیه مواد رو با گوشت ترکیب کنید.
نون باگتها رو حدودا ۱۰ سانتی برش بزنید و داخلشو خالی کنید و از مواد ساندویچ پرشون کنید و در سینی فر بچینید.
حالا برای رومال ساندویچها دو روش داریم: ۱) یک تخم مرغ رو با سه چهار ق شیر خوب هم بزنید و روی ساندویچها با قلمو بزنید.۲) یک حبه سیر رو با مقداری کره ذوب شده مخلوط و روی نونها بزنید. من دومی رو ترجیح میدم.
حدود یک ربع تا بیست دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه (برقی ۱۷۰) بذارید تا نون ترد و پنیر ذوب بشه. این ساندویچ رو بدون رومال و داخل همین نونهای باگت، در ساندویچساز هم میتونید درست کنید.
نوش جان.
منبع: amoozeshe_ashpazi
انتهای پیام/