به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هزاری یکی از لذیذترین غذاهای محلی استان هرمزگان و شهر بندرعباس است که با ماهی و برنج تهیه میشود.در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم:
- ماهی ۷۰۰ گرم
- برنج ۳۵۰ گرم
- گرد لیمو ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل دلمهای قرمز ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز ۲ عدد
طرز تهیه:
- ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.
بیشتر بخوانید
- سپس ماهی را هم پاک کنید و قبل از شستن در نمک و زرد چوبه بخوابانید و بعد از نیم ساعت آن را خوب بشویید. آنها را به صورت فیلهای و ریز خرد کنید.
- تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
- بعد پیازها را داخل روغن تفت دهید.
- پس از سرخ شدن پیاز ها، فلفل دلمهای خرد شده را هم به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید.
- سپس ماهیها را داخل آن بریزید و تفت دهید
- بعد از کمی سرخ شدن ماهی، گرد لیمو، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت مراقب باشید که گوشت ماهیها باز نشود.
- آب برنج خیس خورده را بیرون بریزید و برنج را در آب در حال جوش بریزید تا نیمه پخت شود. سپس آن را آبکش کنید.
- مقداری روغن ته قابلمهای مناسب بریزید و با هر ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه را بپوشانید. چند کف گیر برنج را داخل قابلمه بریزید و روی برنج مواد ماهی سرخ شده را و به همین ترتیب این لایهها را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از بالا آمدن بخار برنج، حرارت را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد. بعد داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/
.