به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بورک گوشت Meat Burek یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین غذاهای ترکی است. در کشور ترکیه این غذا به عنوان صبحانه، عصرانه و میان وعده سرو میشود. بورک را با انواع ژامبون ها، گوشت قرمز، مرغ و سبزیجات، قارچ و زیتون میتوانید در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. بورک را میتوانید در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید. خمیر بورک مهمترین بخش بورک است. این خمیر به نام یوفکا یا فیلو شناخته میشود. این خمیر در همه فروشگاهها یافت میشود.
شما میتوانید متناسب با ذائقه و سلیقه تان مواد را کم و زیاد کنید. اگر مقداری جعفری را جایگزین قارچ کنید طعم غذا بسیار خوشمزه و متفاوت خواهد شد. با توجه به اینکه اگر بخواهید بورکها را سرخ کنید به یک تابه پر از روغن احتیاج دارید این غذا بسیار پر کالری است. بهتر است بورک سرخ شده را به عنوان شام مصرف نکنید. تهیه خمیر یوفکا در خانه ممکن است، اما یک کار پر دردسر و پر زحمت است. بهتر است از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید.
پیچیدن خمیر یوفکای بورک فوت و فن خودش را دارد که ما در سایت غذالند آن را مرحله به مرحله به شما شرح میدهیم:
۱- خمیر یوفکا را فقط زمانی که میخواهید استفاده کنید باز کنید. چون این خمیر در مجاورت هوا به سرعت خشک میشود. اگر خمیرتان خشک بود با برس آغشته به آب کمی آن را خیس کنید.
۲- مقداری کره ذوب کرده با زعفران مخلوط کنید. با یک برس مخلوط را روی خمیر یوفکا بمالید.
۳- مقدار مایه را روی یک قسمت از خمیر بگذارید. دقت کنید که مایه را وسط یا خیلی انتها یا ابتدای خمیر نگذارید. دو طرف خمیر را روی مایه تا زده و آن را رول کنید.
مواد لازم
خمیر یوفکا مثلثی: ۱۰ ورق
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
قارچ:۱۰۰ گرم
ذرت پخته یخ زده: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
کره: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
مراحل پخت
پیاز خرد شده را سرخ کنید. به آن زرد چوبه و رب اضافه کرده و با هم تفت دهید.
وقتی رب از خامی درآمد مقداری گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت دهید.
در تابهای دیگر قارچها را با مقداری کره و نمک سرخ کنید.
قارچها را روی گوشت بریزید و با هم کمی تفت دهید.
ذرت پخته یخ زده را نیز در تابهای جدا تفت دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
ذرت را نیز با مواد کمی سرخ کنید تا مایه بورک آماده شود.
یک ورق یوفکا را باز کنید مایه بورک و پنیر پیتزا را روی آن بریزید.
بورکها را ببندید و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید.
بورکهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
سپس آنها را با ماست، سس یا سالاد و نوشیدنی سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/