به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله توت فرنگی یکی از انوع ژله است که دارای طرفداران زیادی است. ژله دارای طعمهای مختلف است و به صورتهای مختلف نیز تهیه میشود. ژله توت فرنگی از جمله ژلههایی است که میتوان آن را شبیه به میوه خودش تهیه کرد.
مواد لازم
ژله توت فرنگی یا آلبالو: یک بسته
آب جوش: ۱ لیوان سر خالی
آب سرد: ۱ لیوان سر خالی
برگ ریحان یا نعنا: به مقدار لازم برای تزیین
چیپس شکلاتی: به مقدار لازم برای تزیین
پلاستیک فریزر: یک عدد
مراحل پخت
ابتدا پودر ژله را در یک لیوان سر خالی آب جوش حل کرده و در صورت تمایل یک الی دو دقیقه روی شعله کم قرار داده و هم بزنید تا کاملا حل شود.
سپس یک لیوان سر خالی آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی از دما بیفتد.
مایع را داخل پلاستیک فریزر ریخته و سر آنرا محکم گره بزنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. (بهتر است آن را در یخچال آویزان کنید تا شکل توت فرنگی به خود بگیرد.)
وقتی کاملا بست آنرا از یخچال خارج کرده و پلاستیک را به آرامی بریده و در آورید.
ژله را در ظرف دلخواه قرار داده و روی آنرا با چیپس شکلاتی تزیین کنید و برای برگ بالای توت فرنگی از تعدادی برگ ریحان یا هر سبزی که دوست دارید استفاده کنید.
اگر میخواهید این ژله را با استفاده از پودر ژلاتین تهیه کنید به صورت زیر است
ابتدا یک لیوان آب آلبالو و یا توت فرنگی + یک قاشق پودر ژلاتین + مقداری شکر (بسته به ذائقه) را با هم مخلوط کرده و یکی دو دقیقه روی شعله کم یا روی بخار کتری قرار دهید تا حل شوند، سپس بقیه مراحل را انجام دهید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/