در گزارش زیر طرز تهیه بستنی عسل و لیمو ترش را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بستنی عسل و لیمو ترش یکی از طعم‌های بی نظیر بستنی است که توصیه می‌کنیم حتما امتحان کنید. شاید در نظر اول فکر کنید که تهیه بستنی در خانه کار سختی باشد، اما با این روش به شما اطمینان می‌دهیم که به راحتی و با مواد موجود می‌توانید بهترین بستنی خانگی را تهیه کنید.

در این دسر از آب لیمو ترش و عسل استفاده می‌شود که عطر و طعم خوبی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.


مواد لازم

آب لیمو ترش: ۴ عدد
پوست لیمو ترش رنده شده: ۲ عدد
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۲۰۰ گرم
آب: نیم لیتر
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: نصف قاشق چای خوری
خامه: ۱۰۰ گرم

مراحل پخت

پودر شکر، آب، پوست لیموترش رنده شده و عسل را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا خوب بجوشد.

پس از آنکه جوشید گاز را خاموش کرده و حرارت را قطع کنید.

پس از سرد شدن مخلوط آب لیمو‌ها را به آن اضافه کنید.

در مرحله‌ی بعد، سفیده‌ی تخم مرغ را با وانیل خوب بزنید تا کمی سفت شود و آن را به آرامی به مایه‌ی فوق افزوده و کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست گردد.

مایه‌ی تهیه شده را داخل فریزر قرار داده، چند مرتبه آن را از فریزر درآورید و هم بزنید و مجددا داخل فریزر قرار دهید تا وقتی که خودش را به خوبی بگیرد.

در مرحله‌ی بعد، خامه‌ی زده شده را به آرامی به بستنی اضافه کرده، خوب مخلوط و چند دقیقه‌ی دیگر، آن را داخل فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.

بستنی شما آماده است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.