در گزارش زیر طرز تهیه آش دوغ اردبیل را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش دوغ اردبیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

دوغ ۴ تا ۴/۵ کیلو
سبزی آش (گشنیز، اسفناج، سیرتازه، شوید (چندتاشاخه) تره) حدوداخردشده۳۰۰گرم
نخود پخته شده۱پیمانه
برنج شسته شده ۱پیمانه
تخم مرغ۱عدد
آرد۱قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: 

گوشت قلقلی (۱۰۰گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد یه قاشق کوچیک) باهم مخلوط میکنید و با دست به اندازه فندق درست میکنید.
دوغ رو داخل قابلمه میریزیم و یه کاسه برمیدارید برنج و آرد و تخم مرغ رو باهم میزنیم تا یکدست بشه و به دوغ اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد و دیگه هم زدن نمیخواد اول ساقه‌های خردشده سیر رو میریزیم بعد چند دقیقه سبزی آش رو بهش اضافه میکنم و شعله رو کم میکنم تا هم سبزی بپزه و هم جا بیفته نخود پخته شده رو هم اضافه میکنیم و درآخر کوفته‌های که آماده کردید رو اضافه کنید و بزارید چند دقیقه بمونه تا بپزه وقتی سیر تازه میریزید نیاز به سیر خشک نداره، ولی اگه دوست دارید له کنید یا آسیاب کنید ونوش جان کنید.


بیشتر بخوانید


منبع: sofreh ironi

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۰ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
اصلان درست نیست غلط
Iran (Islamic Republic of)
مسلم
۱۸:۰۷ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
بنظرم دستور درست نیست