به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر انبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
دو بسته ژله انبه رو با دولیوان سرخالی آب جوش حل میکنیم تا خوب مخلوط و شفاف بشن.
میزاریم تا خوب خنک بشه.
بستنیهای زعفرانی رو قبلا از فریزر بیرون میاریم تا کاملا آب بشه. حالا بستنی و ژله رو با هم مخلوط میکنیم.
علت اینکه از بستنی زعفرانی استفاده میکنیم اینه که رنگ ژله با ریختن بستنی وانیلی کمرنگ میشه.
اگه ژله خوب خنک نشه و یا بستنی شل نباشه در نهایت ژله ما دو طبقه میشه یعنی بستنی رو میمونه و ژله زیر. حالا ژله رو توی قالب بریزید. طوری که جا هم برای ژله سفید بمونه.
ژله سفید رو به همین روش با ژله آلورا و بستنی وانیلی درست کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/