در این مطلب طرز تهیه دسر نارگیلی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر نارگیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پودر نارگیل ۲ لیوان
پودر کاستارد ۲ ق غ
نشاسته ۱/۲لیوان
شیر ۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
برای طبقه دوم خامه فرم گرفته یا یک بسته پودر دریم ویپ که پودرخامه هست به اضافه ۲ لیوان شیر

طرز تهیه:

شیر و شکر و نشاسته و پودر کاستارد و وانیل و پودر نارگیل رو با هم در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا به غلظت برسه.
بعد این مواد رو در ظرف سرو ریخته و میزاریم خنک بشه و بعد یک ساعت در یخچال میزاریم.

برای طبقه دوم پودر خامه و شیر رو باهم می‌زنیم تا مثل خامه فرم گرفته فرم بگیره یا اینکه می‌تونید خامه فرم گرفته از قنادی بگیرید و خودتون با هم بزنید تا فرم بگیره میل خودتونه.

بعد دسر رو از یخجال بیرون میاریم و خامه رو روش می‌ریزیم و صاف میکنیم و بعد با خلال بادام و پسته و گل محمدی تزیین میکنیم. و دوباره چند ساعت در یخچال میزاریم.


بیشتر بخوانید


منبع: banooyenemoone۲

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.