به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر نارگیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پودر نارگیل ۲ لیوان
پودر کاستارد ۲ ق غ
نشاسته ۱/۲لیوان
شیر ۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
برای طبقه دوم خامه فرم گرفته یا یک بسته پودر دریم ویپ که پودرخامه هست به اضافه ۲ لیوان شیر
طرز تهیه:
شیر و شکر و نشاسته و پودر کاستارد و وانیل و پودر نارگیل رو با هم در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا به غلظت برسه.
بعد این مواد رو در ظرف سرو ریخته و میزاریم خنک بشه و بعد یک ساعت در یخچال میزاریم.
برای طبقه دوم پودر خامه و شیر رو باهم میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته فرم بگیره یا اینکه میتونید خامه فرم گرفته از قنادی بگیرید و خودتون با هم بزنید تا فرم بگیره میل خودتونه.
بعد دسر رو از یخجال بیرون میاریم و خامه رو روش میریزیم و صاف میکنیم و بعد با خلال بادام و پسته و گل محمدی تزیین میکنیم. و دوباره چند ساعت در یخچال میزاریم.
بیشتر بخوانید
منبع: banooyenemoone۲
انتهای پیام/