به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر لیمو و چای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
یک لیتر شیر
۳ قاشق سوپخوری آرد
۳ ق س نشاسته
نصف لیوان شکر (دوستانی که شیرینتر دوست دارن میتونن کمی دیگر هم اضافه کنن)
۳ ق س پودر نارگیل
۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکر (معادل ۱ ق چ)
۱ ق س کره.
مواد سس لیمو
نصف لیوان آب
نصف لیوان آب لیمو تازه
یک چهارم لیوان شکر
یک عدد زرده تخم مرغ
۲/۵ ق م نشاسته ذرت
نوک ق چ زردچوبه (دوستان میتونید از زعفران دم کرده هم استفاده کنبد)
رنده پوست یک عدد لیمو ترش بزرگ زرد
۱ ق م کره
مواد میانی
یک بسته بیسکویت پتی بور
نصف لیوان چای اِرل گری تازه دم (اجازه بدید کامل خنک بشه و بعد بیسکوستها را داخلش خیس کنید)
رنده پوست یک عدد لیمو
طرز تهیه
همه مواد محلبی به غیر از کره را داخل قابلمه بریرید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و قوام بگیرد و از روی حرارت بردارید و در آخر کره اضافه کنید و مخلوط کنید.
بیسکویتها را داخل چایی دم شده خنک فرو کنید و سریع خارج کنید و کف ظرف پیرکس سایز متوسط بچینید و کمی از محلبی را روی بیسکویتها بریزید و باقی مانده بیسکویتها را داخل چایی فرو کنید و روی محلبی بچینید و باقی مانده محلبی را روی لایه دوم بیسکویتها بریزید و صاف کنید و داخل یخچال بگذارید.
همه مواد سس لیمو را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و قوام بگیرد و سس ولرم را روی محلبی بریزید و صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد و سپس با برشهای لیمو تزیین کنید.
نوش جان
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazi ba shima
انتهای پیام/
ممنون از آموزشتون. عالی بود حتما درست میکنم.