به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه باتر کریم سوئیسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک لیوان
کره ۲۲۵ گرم
اسانس چند قطره
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ وشکر را در ظرف بریزید.
داخل یک قابلمه هم اندازه ظرف سفیده آب ریخته روی حرارت بزارید تا کمی قل بزنه و بخار بکنه ظرف حاوی سفیده رو روی آن بزارید ته ظرف به آب نخورد (بن ماری) با هم زن دستی بزنید تا شکر حل بشه بعد از ۵ دقیقه چک کنید اگر شکر را احساس کردید به هم زدن ادامه بدید تا شکر حل بشه.
حالا موادو به ظرف بزرگتر انتقال داده قراره سفیده دو برابر بشه اول با دور کند هم زن برقی بعد با دور تند آنقدر بزنید تا وقتی پرههای همزنو داخل سفیده برده وبیرون میارید قلهای بشه موجهای نوک تیز به وجود بیاد در این مرحله استیف پیک گفته میشود (با دمای اتاق ۱۰ تا۱۵ دقیقه طول میکشد)
کره را از قبل به قطعات کوچیک تقسیم تا زودتر به دمای محیط برسه وهر تکه کره را که داخل سفیده انداختید باید یکنواخت بشه بعد کره بعدی.
بهتره در این مرحله سر هم زن را با پدال عوض کنید وبا سرعت کند بزنید تا هوا وارد کرم نشه و برای تزئین اذیت نشید.
چند نکته:
هنگام اضافه کردن کره پف سفیده میخوابه عادیه مواد دور ظرفو وسط بیارید تا خوب مخلوط بشه یک ربع زمان میبره.
حالا رنگ یا اسانس مورد نظر را بریزید اگر اسانس روغنی دارید سه تا چهار قطره وغیر اون یک قاشق چایخوری اسانس بریزید رنگو کم کم بریزید که زیادی تیره نشه.
اگر کرم شل شد کره گرم بوده یا سرعت هم زن زیاد بوده کافیه ده دقیقه داخل یخچال بذارید بعد آنقدر با هم زن بزنید تا فرم بگیره.
اگر کرم لخته شد به هم زدن ادامه بدید تا سفت و فرم بگیره.
بیشتر بخوانید
منبع: dehkade ashpazie sabz
انتهای پیام/