به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دوپیازه آلوی شیرازی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
اول:از همه بگم آلو در گویش شیرازی به معنی سیب زمینیه و اصلا آلویی که همه میشناسیم درش بکار نرفته.
دوم: دو پیازه یعنی، هر چیزی که باهاش این خوراک رو درست میکنیم، (مثل دو پیازهی میگو، کدو، تخم مرغ، ..) باید دو برابرش از پیاز استفاده کنیم.
یعنی اگه ۲تا سیب زمینی داریم باید ۴تا پیازاستفاده بشه.
دو پیازه اصالت شیرازی داره، ولی دو پیازههای بوشهر، یزد و اصفهان هم به نوبهی خود بی نظیر هستند.
مواد لازم:
سیب زمینی (آلو): ۲عدد
پیاز:۴عدد
رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه
نمک، ادویه، زردچوبه به میزان لازم
نعنا:به دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز کنین، به قطعات کوچیک خرد کنین.
پیازها رو ریز خرد کنیبن و با روغن تفت بدین، زردچوبه بزنید و رب، نمک، ادویه و فلفل رو هم اضافه کنید.
تفت بدین تا رب حسابی باز بشه.
سیب زمینی پخته و نگینی رو به این ترکیب اضافه کنید.
همین
این خوراک ساده با نون سرو میشه.
همراه ماست یا ترشی و یه پر سبزی خوردن بی نظیره.
میتونید سیب زمینی های پخته شده رو کاملا له کنین.
اگه دوست داشتین کمی آبلیمو و نعنا اضافه کنین .
نووووش جان
منبع: khoshmaze_tarina
انتهای پیام/