سینه مرغ مکعبی برش زده ... یک عدد بزرگ
خامه ...۱ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای ...۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ...۲ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ ... یک عدد
سس فلفل قرمز...۱ قاشق غذاخوری
سیر...۳ حبه
فلفل سیاه و قرمز و آویشن و زردچوبه
پنیر موزارلا... نصف پیمانه
زرده تخم مرغ ...۱ عدد
روغن مایع ... کمی
پیاز داغ...۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خمیر:
آرد ...۴ پیمانه
روغن مایع... نصف پیمانه
تخم مرغ درشت...۱ عدد
نمک ...۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری ...۱ قاشق غذاخوری پر
شکر...۱ قاشق غذاخوری
شیر ...۱ پیمانه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
نمک، آرد، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و وسط آن را گود کنید شیر، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط کنید و وسط گودی بریزید و خوب مخلوط کنید روی یک سطح کمی آرد بپاشید و حداقل ده دقیقه خمیر را به خوبی ورز دهید بعد در یک ظرف قرار بدین روی آن را بپوشانید و در جای گرم یک ساعت و نیم استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.
سینه مرغ تازه را به شکل و اندازهی حبههای قند برش دهید و با مقدار کمی روغن مایع، عصاره مرغ پودر شده و سیر له شده، پیاز داغ و زردچوبه به خوبی تفت دهید بعد کمی فلفل سیاه و قرمز و سس کچاپ و سس فلفل تند اضافه کنید و تفت بدهید تا سینهی مرغ بپزد و آب مرغ خوب سفت شود بعد خامه اضافه کنید و همچنان خوب تفت بدهید تا رطوبت اضافه خامه هم گرفته شود مخلوط نباید اصلا شل و آبکی باشد بعد از روی حرارت برداشته و وقتیکه سرد شد پنیر خامهای و پودر ریحان خشک اضافه کنید و مخلوط کنید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به قطر ۴ میل با وردنه باز کنید و به شکل مثلتهای دراز و یک اندازه برش بزنید کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مطابق شکل مثلث ها را بچینید و فیلینگ مرغ را روی آن قرار دهید چند تیکه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید و نوک تیز مثلث هارا روی آن برگردانید و با مخلوط زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن وکمی نمک با قلمو رولمال کنید درون فر ۱۷۵ درجه به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه بپزید.
منبع: خبربانو
انتهای پیام/