به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بادمجان بقچه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان قلمی.. ۴-۵ عدد
گوشت چرخ کرده .. ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده .. یک عدد کوچک
جعفری ریز شده.. یک قاشق
نمک فلفل ادویه جات پودر سیر مقداری
رب گوجه .. یک قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را به صورت درازا برش میزنیم نه خیلی نازک باشند نه خیلی کلفت سپس نمک میپاشیم چند دقیقهای صبر میکنیم تا تلخی ان از بین برود حالا گوشت چرخ کرده را با نمک و ادویهها و پیاز و جعفری مخلوط میکنیم کمی استراحت میدهیم بعد به صورت گردی شکل میدهیم و در روغن سرخ میکنیم بعد بادمجانها را میشوریم خشک میکنیم سرخ میکنیم حالا سراغ بقچه کردن بادمجانها میرویم انها را به صورت به علاوه ➕ قرار داده و یک عدد از گوشت سرخ شده را وسط ان گذاشته بعد بقچه را تا میکنیم وبا خلال دندان فیکس میکنیم روی ان را هم گوجه و فلفل میگذاریم حالا در تابهای چیده و روی آن را مخلوط (رب و آب و ادویه و پیاز داغ) که به شکل سس درست کرده ایم میریزیم و دوباره روی شعله ملایم میگذاریم تا نیم ساعتی دوباره بپزد یا اینکه در فر با دمای ۱۸۰ قرار میدهیم.
منبع: خبربانو
انتهای پیام/