در این مطلب قصد داریم روش تهیه کرپ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کرپ  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ= ۱ عدد
شیر= ۲ لیوان
آرد= ۱ لیوان
وانیل= یک چهارم ق
شکر= ۲ ق غ
روغن مایع= ۲ ق غ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

تخم مرغ، وانیل و شکر رو خوب با همزن بزنید تا کف کنه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید و در آخر آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و گلوله‌ای داخلش نمونه.

داخل تابه نچسبی با قلمو کمی روغن مایع بزنید تا چرب بشه و روی حرارت قرار بدید از مواد داخل تابه بریزید و تابه رو بچرخونید تا همه جا پخش بشه ضخامت مواد نباید زیاد باشه وقتی روی کرپ حالت مات به خودش گرفت و پخت برگردونید تا طرف دیگش هم بپزه (وقتی یکی رو بپزید دستتون میاد که چقدر باید بمونه تا هم بپزه هم روش طلایی بشه) همه مواد رو به همین ترتیب بپزید (تابه رو فقط همون بار اول چرپ کنید دفعات بعد نیازی به چرب کردن نداره) من داخل کرپ‌ها شکلات صبحانه زدم و رول کردم شما هم میتونید با شکلات یا عسل میل کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
هدی
۱۴:۰۵ ۱۱ تير ۱۳۹۹
باید یه بیست دقیقه تو دمای محیط استراحت کنه
کرپ واقعا عالیه یه نون فرانسوی خوشمزه وقتی از تابه اوردینش بیرون میتونید بهش شکر بپاشید خوب میشه