به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شکلاتی با روکش موز و خامه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
نمک یک پنس
روغن ۱۵۰ میلی لیتر
آب ۳۵۰ میلی لیتر
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
بیشتربخوانید
خامه قنادی ۲۰۰ میلی لیتر
موز ۳ یا ۴ عدد
شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
شیر یک لیوان
فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا مایه یکدست شود. مایه را در قالب مورد نظر ریخته و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه بذارید تا آماده بشه.
بگذارید کیک کاملا خنک شود. به کمک چاقو، لایه پف کرده کیک رو بردارید و پودر کنید. حالا با کمی شیر روی کیک رو خیس کنید. خامه رو با بقیه شیر و شکلات چیپسی مخلوط کنید و آن را روی کیک بریزید و موزها رو در قسمتهای مختلف آن فرو ببرید. در آخر کیک پودر شده رو رویش بریزید. با پودر پسته (دلخواه) تزیین کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/