به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر از ۱ ساعت زمان برای تهیه کباب برگ با طعم آناناس لازم است.
گوشت فیله گوساله یا گوسفند ۴۵۰ گرم
کمپوت آناناس ۲۲۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
عسل ⅓ پیمانه
تره فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمهای قرمز متوسط ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
روغن مایع گیاهی ۱ قاشق سوپخوری +برای چرب کردن
زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه تازه آسیابشده به مقدار لازم
نمک دانه درشت به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- آناناسها را در تکههای درشت خرد کرده و آب آن را کنار بگذارید.
۲- گوشت کبابی گوسفندی را در تکههای ۳.۵ سانتیمتری برش بزنید.
۳- فلفل دلمهای قرمز متوسط را در تکههای ۳.۵ سانتیمتری برش بزنید.
۴- ترهفرنگیها را ریز خرد کنید.
۵- برنج را پخته و کنار بگذارید.
۶- عسل را با ۲ قاشق سوپخوری آب آناناس در کاسهای کوچک هم زده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۷- یکی در میان گوشت و فلفل دلمهای را به سیخ بکشید و به نمک و فلفل آغشته کنید. سپس ۰۱ تا ۵۱ دقیقه روی گریل که از قبل داغ شده کباب کنید و هر از چند گاهی با قلم مو مخلوط عسل و آب آناناس را روی آنبمالید تا گوشت کاملا پخته شود و روی فلفل لکههای سیاه کبابی شدن مشخص باشد.
۸- برشهای آناناس را همراه با ترهفرنگی، زنجبیل و روغن روی برنج بریزید.
۹- نمک و فلفل را در صورت نیاز اضافه کرده و با چنگال مواد را با برنج مخلوط کنید.
۱۰- در انتها کباب را با برنج و برشهای لیمو ترش سرو کنید.
نکات
بجای تره فرنگی میتوانید از یک دسته پیازچه استفاده کنید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/