کباب برگ با طعم آناناس همراه با پلوی سبزیجات، غذای هیجان‌انگیزی است برای مهمانی‌ که آخر هفته تدارک دیده‌اید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر از ۱ ساعت زمان برای تهیه کباب برگ با طعم آناناس لازم است.


مواد لازم:

گوشت فیله گوساله یا گوسفند ۴۵۰ گرم
کمپوت آناناس ۲۲۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
عسل ⅓ پیمانه
تره فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
روغن مایع گیاهی ۱ قاشق سوپ‌خوری +برای چرب کردن
زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده به مقدار لازم
نمک دانه درشت به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱- آناناس‮ها را در تکه‮های درشت خرد کرده و آب آن را کنار بگذارید.

 

۲- گوشت کبابی گوسفندی را در تکه‌های ۳.۵ سانتی‮متری برش بزنید.

 

۳- فلفل دلمه‮ای قرمز متوسط را در تکه‮های ۳.۵ سانتی‮متری برش بزنید.

 

۴- تره‮فرنگی‮ها را ریز خرد کنید.

 

۵- برنج را پخته و کنار بگذارید.

 

۶- عسل را با ۲ قاشق سوپ‮خوری آب آناناس در کاسه‮ای کوچک هم زده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

 

۷- یکی در میان گوشت و فلفل دلمه‮ای را به سیخ بکشید و به نمک و فلفل آغشته کنید. سپس ۰۱ تا ۵۱ دقیقه روی گریل که از قبل داغ شده کباب کنید و هر از چند گاهی با قلم مو مخلوط عسل و آب آناناس را روی آنبمالید تا گوشت کاملا پخته شود و روی فلفل لکه‌های سیاه کبابی شدن مشخص باشد.

 

۸- برش‮های آناناس را همراه با تره‮فرنگی، زنجبیل و روغن روی برنج بریزید.

 

۹- نمک و فلفل را در صورت نیاز اضافه کرده و با چنگال مواد را با برنج مخلوط کنید.

 

۱۰- در انتها کباب را با برنج و برش‌های لیمو ترش سرو کنید.

نکات

 

بجای تره فرنگی می‌توانید از یک دسته پیازچه استفاده کنید.

 

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.