تعطیلی‌ها و محدودیت‌های کرونایی اقتصاد آلمان را وارد بدترین رکود خود از زمان بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸ کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد تعطیلی‌ها و محدودیت‌های قرنطینه‌ای برای مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا منجر به ایجاد مشکلاتی برای اقتصاد آلمان شده است.

اقتصاد آلمان طی ماه‌های ژانویه و مارس و در مقایسه با ۳ ماهه قبل از آن، ۲/۲ درصد کوچک‌تر شد، زیرا تعطیلی‌ها برای مقابله با گسترش ویروس کرونا سبب شد رشد اقتصادی این کشور با کاهش مواجه شود و این کشور وارد بدترین رکود خود از زمان بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸ شده است.

این در حالی است که کمیسیون اروپا در توصیه خود به کشور‌های عضو، برای مقابله با شیوع ویروس کووید-۱۹ امروز اعلام کرد مرز‌ها باید تا ۱۵ ژوئن بسته بمانند.

دولت آلمان روز جمعه با انتشار این ارقام، اعلام کرد بزرگترین آسیب در ماه مارس ایجاد شد و احتمالا شرایط در ماه آوریل وخیم‌تر خواهد بود، زمانی که هزینه‌های مصرف کننده، سرمایه گذاری و صادرات - که عوامل اصلی رشد اقتصادی در آلمان محسوب می‌شوند- به شدت کاهش خواهد یافت.


بیشتر بخوانید: بیکاری در آمریکا به ۳۶ میلیون نفر رسید

سقوط اقتصادی کشور‌های عرب وابسته به نفت حاشیه خلیج فارس


کارستن برژسکی، اقتصاد دان ارشد متخصص در منطقه یورو در موسسه آن ان جی گفت: اوضاع قبل از بهتر شدن رو به وخامت خواهد گذاشت.

در حالی که شدت این همه‌گیری رو به کاهش است، آلمان و دیگر کشور‌ها به تدریج سرگرم کاهش محدودیت‌های اعمال شده هستند و رکود اقتصادی آلمان، این موضوع را به ما یادآوری می‌کند که حتی اگر این ویروس از بین برود، رکود اقتصادی سبب اعمال فشار‌هایی بر اقتصاد اروپا و جهان طی ماه‌ها یا سال‌های آتی خواهد شد.

کمیسیون اروپا پیش بینی کرده است اقتصاد اتحادیه اروپا امسال هفت ممیز چهار دهم درصد کوچک‌تر خواهد شد و این بدترین رکود در تاریخ این اتحادیه محسوب می‌شود.

آلمان و همسایگانش در حال اختصاص صد‌ها میلیارد یورو کمک مالی برای کاهش این آسیب‌ها هستند و اقتصاددانان می‌گویند بسته‌های کمک بیشتری لازم است.

برای اولین بار از زمان رکود بزرگ اقتصادی، هر دو اقتصاد‌های پیشرفته و در حال توسعه به دلیل شیوع ویروس کرونا در رکود هستند. طبق گزارش صندوق بین المللی پول، با کاهش ۳ درصدی تولید ناخالص جهانی که موجب از دست رفتن ۹ هزار میلیارد دلار، یعنی بیشتر از مبلغ اقتصاد‌های آلمان و ژاپن خواهد شد، این بدترین بحران سیستماتیک تا به امروز است.

به طوری که اداره آمار استرالیا اعلام کرد نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر از مردم استرالیا در ماه آوریل به دلیل اقدامات انجام شده برای مبارزه با ویروس کرونا شغل خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار