چهارآیین گفت: با توجه به حل موضوع انتقال ارز، مقدمات ترخیص و بارگیری نهاده ها از بندر امام آغاز شده است.

برومند چهارآیین کارشناس صنعت طیور در گفت و گو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۶ هزار و ۲۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی افزود: با توجه به مازاد تولید، ذخایر بالای پشتیبانی امور دام و وعده مسئولان مبنی بر توزیع ۱۵ هزار تن گوشت مرغ منجمد پیش بینی می‌شود که در ایام ماه رمضان قیمت مرغ نوسانی نداشته باشد.

چهارآیین از التهاب بازار نهاده‌های دامی خبر داد و گفت: با توجه به آنکه موضوع انتقال ارز در سراشیبی افتاده است، از این رو مقدمات ترخیص بخشی از نهاده‌ها از بندر امام به طرف واحد‌های تولیدی آغاز شده است.

این کارشناس صنعت طیور ادامه داد: موضوع پشت بارنامه و کرایه حمل اضافه به عنوان دردسر جدید بر تولیدکنندگان وارد شده است که نهاد‌های نظارتی با اعمال نظارت دقیق باید مانع انحراف هزینه‌های حمل اضافی شوند.

وی قیمت کنونی هر کیلو ذرت را ۲ هزار و ۲۰۰ تومان و کنجاله سویا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: باتوجه به روند کاهشی قیمت نهاده‌های دامی پیش بینی می‌شود که تا پایان هفته نرخ هر کیلو ذرت و کنجاله سویا ۵۰۰ تومان افت کند.

این مقام مسئول مازاد تولید را علت اصلی گرفتاری مرغداران دانست و گفت: تعداد بالای فعالان این صنعت بیانگر رقابتی بودن بازار است و معنا و مفهوم این موضوع به معنای عدم دخالت مسئولان دولتی است، هر چند این امر به معنای آن نیست که دخالت‌ها به صفر برسد، بلکه نظارت و سیاست گذاری‌های کلان از جمله ضروریات است.

عضو سابق هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی در پایان با اشاره به اینکه اوج فلاکت صنعت طیور در ۱۰ سال گذشته از ماه‌های پایانی سال گذشته آغاز می‌شود، تصریح کرد: بنابر آمار مجموع زیان مرغداران طی پنج ماه اخیر ۲ هزار میلیارد تومان است که استمرار این روند به قیمت نابودی صنعت تمام‌ می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: قیمت مرغ ، نهاده دامی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۰۹:۴۵ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا" چرا دامی که نزدیک به 100 درصد خوراک ان از واردات تامین می شود مازاد باید تولید شود و حتی صادرات ان نیز به صرفه نیست چون خوراک ان وارداتی است.
آخرین اخبار