سازمان اموال تملیکی همه مزایده‌های خود را در بستری شفاف و به دو صورت حراج خرده‌فروشی و مزایده برخط برگزار می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید غلامی باغی در گفت‌و‌گو با شادا با اشاره به مزایده‌های برگزار شده این سازمان در بخش اموال منقول اظهار کرد: سازمان اموال تملیکی همه مزایده‌های خود را در بستری شفاف و به دو صورت حراج خرده‌فروشی و مزایده برخط برگزار می‌کند.

معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه روش اصلی تعیین تکلیف کالا‌های حجیم توسط سازمان به‌وسیله مزایده برگزار می‌شود، افزود: در مزایده‌های الکترونیکی سازمان از ابتدای سال ۳۲ مزایده الکترونیکی در بستر سامانه ستاد ایران برگزار شده است.

وی افزود: از تعداد مزایده‌های برگزار شده در سال جاری، ۱۱ مزایده مربوط به مزایده سراسری، ۷ مزایده فوق‌العاده و ۱۴ مزایده ویژه موتورسیکلت‌های بالای ۲۵۰ سی‌سی مربوط به دستگاه‌های مشمول بوده است.

غلامی باغی بیان کرد: در مجموع از ۳۲ مزایده برگزار شده در بخش منقول، ۱۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کالا به فروش رسیده است که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار