در این مطلب دستورالعمل تهیه تافی‌های بادامی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

بادام هندی با روکش شکلات کاراملی + دستور تهیهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه تافی های بادامی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره ۲ قاشق غذا خوری
عسل ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر (یا شکر قهوه ای) به مقدار لازم
پودر شکلات تلخ (یا کاکائو) به مقدار لازم
بادام هندی به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادام هندی‌ها رو ۱۰ دقیقه در فر با ۳۶۰ درجه فارنهایت تفت می‌دیم. گاهی هم میزنیم که نسوزد.

کره را باعسل و وانیل در ظرفی روی حرارت قرار میدیم تا به رنگ کهربا دربیاد.

بادام‌ها رو داخل مخلوط عسل می‌ریزیم تا کاراملی بشن.

بعد داخل مخلوط پودر کاکائو و شکر میچرخانیم و جدا از هم در ظرفی می‌چینیم تا سرد و ترد بشن.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.