سمبوسه‌ها از غذا‌های پر طرفداری هستند که خیلی آسان تهیه می‌شوند و خیلی هم خوشمزه هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکثرا سمبوسه را خیلی دوست دارند. سمبوسه در انواع مدل‌ها و طعم‌ها تهیه می‌شود و، چون موادی را داخل خمیری قرار می‌دهند، نوعی پای هم محسوب می‌شود.

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی آسان و خوشمزه

سمبوسه را معمولا با خمیری مثل خمیر پیراشکی درست می‌کنند. ولی من در این مطلب سمبوسه با نان لواش را قرار می‌دهم که خیلی آسانتر و در دسترس‌تر است.

تاریخچه سمبوسه
سمبوسه از غذا‌های اصیل هست و در تاریخ بیهقی از آن اسم برده شده است، که البته به صورت پخته شده بوده است. ولی امروزه سرخ شده آن مرسوم هست. البته در بخش‌هایی از خراسان، هنوز هم به همان شکل پخته می‌شود.

اصل سمبوسه هندی هست و مواد آن سبزیجاتی مثل سیب زمینی و جعفری و فلفل سیاه است. سمبوسه را می‌شود با هر موادی که دوست دارید درست کنید. یعنی به امتحان آن می‌ارزد. من در این مطلب سمبوسه پیتزایی را قرار می‌دهم که خیلی هم مورد پسند آن‌هایی هست که مثل من پیتزا خیلی دوست دارند.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه یک عدد متوسط
پنیر پیتزا یک بسته
پودر آویشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه مواد سمبوسه پیتزایی:
برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد را تفت بدهیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن می‌ریزیم و پیاز را خرد می‌کنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

 

بهتر این است که ده دقیقه‌ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم با هم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود. قارچ‌ها را به شکل دلخواه خرد می‌کنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

 

قارچ‌ها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه را در گوشه‌ای از تابه کمی تفت می‌دهیم و با کل مواد مخلوط می‌کنیم. نمک و آویشن را هم اضافه می‌کنیم. فقط دقت داشته باشید که آویشن را زیاد استفاده نکنید، چون مقدار بیش از حد آن در غذا تو ذوق می‌زند.

طرز پیچیدن سمبوسه:
مواد را که آماده کردیم، نان لواش را به دو قسمت طولی تقسیم می‌کنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست می‌آید. مواد را در انتهای نان مستطیل شکل می‌ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد می‌پاشیم و به شکل مثلثی، از یکی از گوشه‌ها شروع به پیچیدن سمبوسه می‌کنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه‌ها تموم شد، در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و هر دو طرف آن را سرخ می‌کنیم.

منبع: دو نفره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۴:۵۹ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی