در گزارش زیر طرز تهیه دلمه سیراب شیردان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه سیراب شیردان یکی از غذا‌های محلی استان لرستان است.در ادامه طرز تهیه دلمه سیراب شیردان را به شما آموزش می دهیم.

دلمه سیراب شیردان متفاوت و مقوی + طرز تهیه

مواد لازم:
سیرابی به تعداد نفرات یک برش
گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
برنج یک لیوان
لپه ۴ قاشق
سبزی معطر مخصوص دلمه خرد شده یک لیوان
روغن به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری سرخالی

 

سبزی معطر مخصوص دلمه (ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و پیازچه)

طرز تهیه:
دو قاشق از پیاز سرخ شده را با کمی روغن در تابه بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
ادویه‌ها را همراه سبزی خرد شده به گوشت بیفزایید و آن‌ها را هم خوب تفت دهید.
برنج را بشویید و خام به مواد دلمه اضافه کنید.
مقدار لازم نمک بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.


سیرابی را به اندازه تقریبی ۱۵ در ۱۵ سانت برش بزنید.
از مواد دلمه روی برش سیرابی بریزید و آن را محکم ببندید یا بدوزید.
طوری که هنگام پختن، مواد از درون سیرابی بیرون نریزد.
در یک قابلمه مناسب یک قاشق پیاز سرخ شده بریزید.


مقداری ادویه به آن اضافه کنید و رب‌گوجه را با آن تفت دهید و پنج لیوان آب روی آن بریزید.
دلمه‌های دوخته شده سیرابی را درون آن بگذارید.
در ظرف را ببندید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید ۳/۵ تا ۴ ساعت با حرارت ملایم بپزد.


وقتی آب آن به یک لیوان رسید و به صورت سس غلیظ در آمد و سیرابی پخته شد، دلمه‌ها را در دیس مناسبی بکشید.
باقی مانده سس را روی دلمه‌ها بریزید و اطراف آن‌ها را با جعفری و چند برش لیموترش تزئین و سپس نوش‌جان کنید.

در صورت تمایل چند پاچه گوسفند را در قابلمه بگذارید و بپزید و دلمه‌ها را داخل آن بگذارید و همزمان با هم بپزید در این صورت طعم متفاوتی خواهید داشت. این دلمه بسیار مغذی است.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عبلس
۰۱:۲۸ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
غذای خوشمزه ای است