در گزارش زیر طرز تهیه باترکرم کلاسیک برای تزیین کیک را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باتر‌کرم یا باتر آیسینگ نوعی کرم خامه مانند است که برای پوشش و تزیین کیک و شیرینی استفاده می‌شود و جایگزین مناسبی برای خامه است، ترکیب اصلی آن کره و پودر قند است که با اسانس‌های مختلف طعم دار می‌شود.

باترکرم کلاسیک برای تزیین کیک + طرز تهیه

مواد اصلی
رنگ خوراکی
به مقدار لازم
نمک
۱/۸ قاشق چای خوری
اسانس وانیل
چند قطره
شیر سرد
۲ قاشق غذا خوری
کره
۱۱۰ گرم
پودر قند الک شده
۲ لیوان

طرز تهیه:

کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس کره را با همزن بزنید تا بافتی نرم و کرمی پیدا کند سپس وانیل را اضافه کنید و مجدد بزنید (کره را ذوب نکنید).

در ادامه پودر قند و نمک را اضافه کنید و بزنید تا کره و پودر قند به خوبی ترکیب شوند (پیش از زدن با همزن برقی با قاشق پودر قند و کره را مخلوط کنید تا پودر قند در هوا پخش نشود).

پس از اینکه کره و پودر قند ترکیب شدند شیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم خودش را بگیرد، در انتها مقداری رنگ خوراکی اضافه کنید سپس برای تزیین کیک و … مورد استفاده قرار دهید.

این کرم را در ظرف دربسته تا ۱ هفته میتوانید در فریزر نگهداری کنید (برای مصرف مجدد کرم را در دمای اتاق قرار دهید و پس از نرم شدن کرم را با همزن بزنید تا به بافتی که میخواهید برسید)؛ سعی کنید در زمان تهیه باتر کرم محیط اطراف تان خنک باشد.

اگر در زمان کار با کرم احساس کردید بیش از حد گرم و شل شده است ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کرم کمی خودش را بگیرد و مجدد بزنید؛ اگر پس از تهیه باتر کرم کمی شل بود میتوانید پودر قند اضافه کنید تا سفت شود و اگر بیش از حد سفت بود میتوانید با اضافه کردن کمی شیر یا آب به بافت دلخواهتان برسید.


منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.