کامچوری، پوره سیب زمینی هندی است و معمولا در کنار غذا‌های گوشتی سرو می‌شود، اما به تنهایی هم نوعی غذا محسوب می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کامچوری، پوره سیب زمینی هندی است و معمولا در کنار غذا‌های گوشتی سرو می‌شود، اما به تنهایی هم نوعی غذا محسوب می‌شود.

کامچوری (پوره سیب زمینی هندی) + طرز تهیه

مواد لازم

سیب زمینی
۵ عدد
تخم مرغ
۳  عدد
کره
۳۰ گرم
ماست‏ (چکیده و خامه ای)
۱/۲ پیمانه
آویشن
۱ قاشق غذا خوری
نعنا (خشک)
۱ قاشق غذا خوری
زنجبیل
۱ قاشق چای خوری
پودر سیر
۱ قاشق چای خوری
شیر (پرچرب)
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱
ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و نگینی کنید و بعد از شستن با مقداری آب و نمک بپزید طوری که بعد از پخت آب سیب زمینی اضافه نیاید و کاملا جذب سیب زمینی شود.
۲
تخم مرغ‌ها را هم جداگانه آبپز کرده و پوست بگیرید. کره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.
۳
وقتی سیب زمینی پخته شد (میتوانید آن را له کنید) کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی کره به خورد سیب زمینی رود. تخم مرغ‌های آبپز را رنده بزنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
۴
ماست را با مقدار دلخواهی شیر (بسته به غلظت دلخواه) مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند، سپس ان را کم کم به مواد افزوده و به آرامی مخلوط کنید. ادویه را هم به مواد اضافه کرده و سبزی‌های خشک را با دست کمی پودر کرده و به آن بیفزایید.
۵
مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت شوند. روی ظرف حاوی پوره را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزه دار شود سپس روی پوره‌ها کمی فلفل بپاشید و سرو کنید.


سایر نکات
کامچوری (پوره سیب زمینی هندی)
۱) برای اضافه کردن شیر دقت داشته باشید که پوره شما باید در حدی غلیظ باشد که کمی حالت کشدار داشته باشد.
۲) این پوره هندی معمولا در کنار غذا‌های گوشتی سرو میشود، اما به تنهایی هم نوعی غذا محسوب میشود.
۳) در صورت تمایل مقداری خامه هم به پوره اضافه کنید.
۴) این پوره در هند به صورت تند و با فلفل قرمز زیاد طبخ میشود.
۵) در صورت تمایل ادویه دلخواه خود را به این پوره اضافه کنید (در مناطق مختلف هند از ادویه‌های مختلفی استفاده میشود)

 

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.