به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد هویج یک نوع سالاد معروف است و در میان اقوام و ملل مختلف دنیا از محبوبیت بالایی برخوردار میباشد و از نظر مواد و جزئیات متفاوت است. این سالاد از هویجهای خرد شده یا رنده شده تشکیل و اغلب به عنوان چاشنی در کنار غذاهای دیگر سِرو میگردد.
برای مثال مردم بخشهای جنوبی ایالات متحدهی آمریکا سالاد هویج را با کشمش و مایونز میخورند. در هندوستان، هویج رنده شده را در فلفل سبز و خردل با روغن میپزند. روس ها، سالاد هویج را با کباب ترکی میخورند و در بلغارستان و برزیل هم از سالاد هویج به عنوان یک چاشنی در کنار غذاها استفاده میکنند. در این گزارش با طرز تهیه سالاد هویج به سبک مردم مغرب با ما همراه باشید.
مواد لازم:
هویج شش عدد بزرگ
آب: دو لیوان
سیر خرد شده: دو حبّه
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: دو قاشق بزرگ
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل تند قرمز: به مقدار دلخواه
آب لیمو ترش: نصف لیمو
نمک به مقدار نیاز
پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
زرد چوبه: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
هویجها را شسته و درون ظرف قرار داده و دو لیوان آب را به همراه مقداری نمک درون ظرف ریخته تا هویجها آب پز شوند.
هویجها را پس از آب پز شدن از ظرف بیرون آورده و با دست پوست نازک روی آن را جدا میکنیم.
سپس هویجها را دایرهای شکل بُرش میزنیم.
جعفری و سیر خرد شده را به هویج اضافه کرده و هم میزنیم.
در مرحلهی بعد زیره، پودر فلفل قرمز و سیاه و پاپریکا و زرد چوبه و روغن زیتون را به آن اضافه میکنیم.
سپس ظرف را روی شعله ملایم قرار داده و دو دقیقه تفت میدهیم.
در مرحلهی آخر هم نصف لیمو ترش یا (سرکه قرمز) را روی آن میریزیم و آن را درون ظرف ریخته و با جعفری تزیین میکنیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/