در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از خوراک‌های سنتی استان گلستان را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه بولامه یا بولاماقبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بولامه یا بولاماق یکی از غذا‌های محلی استان گلستان و قوم ترکمن است، که جزئی از فرهنگ و آداب و رسوم این مردم نیز محسوب می‌شود.

بولامه غذایی تقریبا شبیه هلیم است که با برنج، روغن حیوانی و شکر طبخ می‌شود. در رسوم مردم ترکمن و قسمتی از گلستان بعد از زایمان و در هفتمین روز به دنیا آمدن نوزاد، مراسمی برپا می‌شود، که در آن فقط بانوان حضور دارند. در این مراسم بولامه را به عنوان ولیمه می‌پزند.

البته این خوراک خوشمزه را در طی روز‌های سرد زمستان نیز می‌پزند و در وعده صبحانه میل می‌نمایند. بولامه را گاهی با نیشکر هم طبخ می‌کنند. مردم محلی بر این باورند خوردن بولامه در روز‌های سرد زمستان باعث تقویت بدن در برابر سرما می‌شود. لازم به ذکر است پخت این خوراک ساده کمی سخت و نیازمند صبر بالایی است، همچنین غذایی با نام بولاماق کاچی نیز وجود دارد که شبیه بولامه است اما، با آرد و زردچوبه تهیه می‌شود.

منبع: فولدکالتور

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.