به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک جگر مرغ سرخشده یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که میتواند تنوعی به عادات غذایی تکراری ما بدهد. در ادامه دستوالعمل تهیه خوراک جگر مرغ سرخشده را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
جگر- ۲۵۰ گرم
هویج متوسط - یک عدد
پیاز - ۳ عدد
ران مرغ - ۲ عدد (در صورت تمایل)
پوست پرتقال خلالی - چهار قاشق غذاخوری
زعفران - یک چهارم قاشق مرباخوری
روغن - یک فنجان
جعفری – یک پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل - به میزان لازم
طرز تهیه:
یک عدد پیاز حلقه شده، مغز ران مرغ (یا یک سینه کامل مرغ)، نمک، فلفل، زردچوبه و یک لیوان آب را برای مدت یک تا یک و نیم ساعت میپزیم.
جگر را جداگانه تفت میدهیم تا سفت نشود.
دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. سپس مرغ پخته شده و خرد شده را همراه زعفران دم کرده و تفت میدهیم.
چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی را سه بار میجوشانیم و بعد آب آن را خالی میکنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.
یک عدد هویج را رنده میکنیم، همراه پوست پرتقال تلخی گرفته شده و جگر، به غذا اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
سپس جعفری خرد شده را اضافه میکنیم تا غذا آماده شود.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/