افرادی که در برخی رشته‌های ویژه دارای تخصص هستند، درآینده می‌توانند به انجام فعالیت‌های خود خارج از کره زمین و درفضا بپردازند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان اعلام کرده‌اند در آینده نه چندان دور و با افزایش سفر‌های فضایی و اقامت فضانوردان در ایستگاه‌های فضایی، سیاره و سیارک‌ها شغل‌هایی برای کار در فضا به جز فضانوردی علمی و تحقیقاتی به وجود می‌آید و افراد می‌توانند به جای کار روی زمین درفضا به فعالیت بپردازند.
 
به گفته محققان در سال‌های نه چندان دور بیش از ۴۳ درصد از شغل‌ها به دلیل استفاده از سیستم‌های مکانیزه و ربات‌های کارگر درمعرض نابودی قرار خواهد گرفت و جمعیت بیکاران در سال‌های آینده در جهان افزایش می‌یابد به همین دلیل دانشمندان در تلاش هستند تا شغل‌های جدیدی برای اشتغال انسان‌ها در نظر بگیرند.
 

یکی از مکان‌های جدیدی که انسان‌ها می‌توانند در آنجا مشغول به کار شوند و ظرفیت کاری بالایی به دلیل گستردگی دارد فضاست.
 
امروزه شرکت‌های پیشتاز درعرصه فعالیت‌های فضایی، چون اسپیس ایکس، ویرجین گالاکتیک، بلواوریجین، بوئینگ، ناسا و لاکهید مارتین درطرح‌های خود در نظر دارند به فعالیت‌های علمی، ارسال گردشگربه فضا و ساخت پایگاه‌های فضایی بپردازند و به شغل‌های مختلفی برای کار در فضا در آینده نیاز است.
 
از جمله شغل‌هایی که در آینده در فضا رونق فراوان خواهد داشت خلبانی سفینه‌های فضایی است. با وجود استفاده از سیستم هدایت خودکار در هواپیما و سفینه‌های فضایی کنونی، عامل هدایت سفینه به وسیله انسان هنوز یکی از اصلی‌ترین بخش هاست و افراد علاقه‌مند به حرفه خلبانی می‌توانند درآینده با طی کردن دوره‌های آموزشی به هدایت سفینه‌های فضایی بپردازند.
 
وکالت و امور حقوقی هم یکی دیگر از شغل‌های جذاب و منحصربه فرد برای کار در فضاست. رعایت موارد حقوقی، رفع اختلاف، وضع قوانین و مواردی از این دست ازجمله شغل‌هایی است که افرادعلاقه‌مند به شغل‌های در حوزه وکالت و امور حقوقی می‌توانند به انجام آن درآینده بپردازند.
 

معماران و کارشناسان ساخت و ساز هم درآینده می‌توانند درآمد خوبی برای کار در فضا داشته باشند. در کنار ساخت ایستگاه‌های فضایی ساخت پایگاه‌های زیستی برای زندگی انسان‌ها در فضا، سایر سیاره‌ها و سیارک‌ها به دانش مهندسی و معماری ویژه‌ای نیاز دارد تا فضانوردان از ایمنی کافی برای زندگی درفضا برخوردار باشند و سلامت جسم و روان آن‌ها تامین شود.
 
توانایی کار با ربات‌های چاپگرسه بعدی، استفاده از مصالح ایمن، تعمیرات و انجام کار‌های ساختمانی از جمله مهارت‌هایی است که درآینده درفضا موردنیاز خواهد بود.
 
پزشکی در فضا هم یکی از شغل‌های پرطرفدار و مورد نیاز برای حفظ سلامت فضانوردان، گردشگران فضایی وسایر افرادی است که درفضا زندگی می‌کنند.
 
زندگی در فضا می‌تواند سبب آسیب‌های جدی به سلامت بدن به ویژه چشم ها، ساختار ژنتیک و ابتلای انسان به بیماری‌های خطرناک، چون سرطان و پوکی استخوان شود.
 

کارشناسان حتی اعتقاد دارند میکروب و باکتری‌هایی در فضا وجود دارند که می‌توانند سبب ابتلای انسان به بیماری‌های ناشناخته شوند. پزشکی درفضا با زمین تفاوت دارد و به گفته محققان دانش انسان برای درمان، شناسایی و پیشگیری از بیماری‌ها در فضا بسیارمحدود و درمراحل ابتدایی است.
 
در طول سفر‌های فضایی بلند مدت علمی یا گردشگری چنانچه یکی از مسافران دچار بیماری بشود نیاز است تا پزشکان و تیم درمانی بتوانند به وضعیت او رسیدگی و جانش را نجات دهند.
 
حفاری عمق سیاره و سیارک‌های منظومه شمسی و حتی فراتر از آن درسال‌های آینده یکی از مشاغل پرسود و دارای رونق فراوان است، زیرا درعمق سیاره و سیارک‌ها انواع فلز، مواد شیمیایی و کانی‌های منحصربه فرد وارزشمند وجود دارد که از آن‌ها می‌توان برای ساخت ایستگاه‌های فضایی، سوخت، تجارت و مواردی از این دست استفاده کرد.
 

مهندسی مکانیک هم یکی دیگر از شغل‌های پرطرفدار در فضاست. مهندسان مکانیک با انجام تعیرات تجهیزات، نصب و راه اندازی وسایل، ابداع وسایل و تجهیزات جدید می‌توانند سبب بهبود زندگی انسان‌ها در فضا و افزایش سفر‌های فضایی شوند.
منبع: wired
انتهای پیام/

مشاغل فضایی برای زندگی در آینده

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
میلادجمالی
۲۳:۵۳ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
مهندسی مکانیک خودرو چطور میتوانند وارد ناسا شوند
آخرین اخبار