در این مطلب دستورالعمل تهیه ران دودی با نوعی سس را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ران مرغ دودی خوراکی لذیذ است که ارزش امتحانش را دارد و مطمئن باشید شیفته طعم و عطر این غذا خواهید شد. البته به جای ران مرغ از قسمت کتف مرغ که شبیه ران مرغ است هم می‌شود استفاده کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ران دودی را بیاموزید.

دستور تهیه ران دودی با نوعی سس

مواد لازم برای تهیه ران دودی

۲ پوند ران مرغ یا کتف مرغ
یک و یک دوم قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم کم
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری سس سریراچا
یک دوم قاشق غذاخوری سیر خورد شده
عصاره ۱ لیموی سبز
آب نصف لیموی سبز

طرز تهیه ران دودی

گریل را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجه سلسیوس) روشن کنید. ظرف مرغ‌ها را در گریل قرار دهید و بگذارید ۲۵ دقیقه بپزد. یک بار ضمن پخته شدن باید آن‌ها را زیر و رو کنیم. در همین حال، مواد تشکیل دهنده سس را در ماهیتابه‌ای کوچک مخلوط کرده و بگذارید تا نزدیک به جوش شود، ولی قبل از آن که حباب بزند، حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم بپزد. اگر دقت کنید که بدون جوشیدن تنها روی حرارت ملایم باشد، سس ما طعم دلپذیری خواهد گرفت و لطیف خواهد شد.

پس از گذشت ۲۵ دقیقه مرغ‌ها را از گریل در آورید و در یک کاسه در دار بریزید. سس را روی مرغ‌ها بریزید و در کاسه را محکم ببندید و شروع به تکان دادن کاسه بکنید تا زمانی که تمام سس‌ها به صورت یکنواخت اطراف مرغ‌ها را بگیرد و مرغ‌ها کاملاً آغشته به سس بشوند. سپس آن‌ها را در ظرف مورد علاقه خود بریزید و باقی سس را نیز بر روی آن سرریز کنید. در صورت تمایل دانه کنجد و عصاره لیمو هم می‌توان به این مرغ افزود.

حقایق تغذیه‌ای ران دودی

(ارزش غذایی زیر برای یک سرو (نیم پوند مرغ) است)

کالری: ۲۸۴ کالری

چربی کل: ۹ گرم

چربی اشباع شده: ۲ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۰ گرم

کلسترول: ۲۰۰ میلی گرم

سدیوم: ۴۹۱ میلی گرم

کربوهیدرات: ۶ گرم

فیبر رژیمی: ۰ گرم

قند: ۵ گرم

پروتئین: ۴۲ گرم

پتاسیوم: ۱۰ میلی گرم

آهن: ۸%

ویتامین A: ۰%

ویتامین C: ۳%

کلسیم: ۱۰%

منبع: مجله قرمز 

انتهای پیام/

چگونه ران دودی با نوعی سس خوشمزه درست کنیم؟

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.