در این مطلب دستورالعمل تهیه فیله مرغ پسته‌ای را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وجود فیله مرغ در یخچال خانه از ملزومات زندگی پر‌مشغله این روزگار است. وقتی هم خانم و هم آقای در حال کار برای مهیا‌کردن امکانات زندگی هستند، مسلماً وقت برای آشپزی کم می‌آورند و آن‌قدر خسته می‌شوند که نمی‌توانند مدت زیادی را پای گاز بمانند. پس با داشتن فیلۀ مرغ می‌توانند غذا‌های متنوع و خوشمزه را در کمترین زمان تدارک ببینند. مرغ پسته‌ای از این جمله غذاهاست که بهتر است آن را تجربه کنید.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر

فیلۀ مرغ ۹۰۰ گرم

سفیدۀ تخم مرغ ۱ عدد

خلال پسته نیم کوب کرده ۲۱۰ گرم

نمک و فلفل سفید به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

روش تهیه فیله مرغ پسته‌ای

فر را با دمای ۲۰۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید.

سپس فیله‌های مزه دار کرده را به سفیدۀ همزده آغشته کنید و در پسته بغلتانید.

اینک فیله را در سینی فر چربکرده قرار دهید و به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بپزید.

حالا فیله‌های پسته‌ای را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس میل کنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۸ فروردين ۱۳۹۸
تو این وضعیت بجز مرفهین بی درد کی توان تهیه مرغ و پسته رو داره آخه