در این مطلب سه دستور متفاوت برای تهیه سالاد مکزیکی آورده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد یک عضو جدا نشدنی از سفره مهمانی است که در فرهنگ‌های مختلف به شکل‌های مختلف و مواد متفاوت تهیه و سرو می‌شود. اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه، جدید و متفاوت برای مهمانی‌های خود هستید، سالاد مکزیکی گزینه‌ی بسیار مناسبی برای انتخاب است. این سالاد علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود. از این سالاد می‌توانید به عنوان یک پیش غذای سالم و خوشمزه و یا حتی یک وعده‌ی شام استفاده کنید.

دستور تهیه سالاد مکزیکی با ۳ دستور مختلف

۱. طرز تهیه سالاد مکزیکی (با کالباس و ذرت)

مواد لازم:

کلم پیچ بنفش ۱/۲ کاسه ماست خوری
کلم پیچ سفید ۱/۲ کاسه ماست خوری
کالباس ۳۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ کاسه ماست خوری
سس مایونز ۱ کاسه ماست خوری
سرکه ۴ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ قاشق غذا خوری
ماست ۱ کاسه ماست خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت

دستور تهیه:

ابتدا سس مایونز و ماست را درون یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و به کمک یک همزن دستی و یا چنگال خوب هم بزنید.
نمک و فلفل، شکر و سرکه را به ترکیب ماست و سس اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید. (سس سالاد آماده شد)
کلم‌های بنفش و سفید را برگ برگ کنید و بشویید، سپس آن‌ها را ریز خرد کنید.
کالباس را نیز خرد کنید.
کلم‌های خرد شده و کالباس را به همراه ذرت درون یک کاسه با هم مخلوط کنید. کمی از ذرت و کالباس‌های خرد شده را برای تزئین کنار بگذارید.
سس سفید تهیه شده را به سالاد اضافه کنید و آن را درون یخچال بگذارید تا سس‌ها به خورد سبزیجات برود. کمی از سس را برای تزئین روی سالاد نگه دارید.
پس از نیم ساعت سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و روی سالاد را را با کمی کالباس و ذرت تزئین کنید و کمی سس روی آن بریزید.

سالاد مکزیکی آماده شد.

۲. طرز تهیه سالاد مکزیکی با جیکاما

مواد لازم:

کلم بنفش ۴ پیمانه
فلفل دلمه زرد ۱/۲ پیمانه
جیکاما (نوعی سیب زمینی مکزیکی) ۱ پیمانه
پیازچه ۵ شاخه متوسط
هویج ۱ پیمانه پر
فلفل هالو پینو ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱/۲ پیمانه
گشنیز ۱/۲ پیمانه

زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت

چند نکته:

جیکاما نوعی سیب زمینی مکزیکی است که طعمی شیرین دارد و نیازی به پختن ندارد. اگر به جیکاما دسترسی ندارید می‌توانید یک عدد سیب زمینی را آب پز کنید و به جای جیکاما از آن در سالاد بهره ببرید.
فلفل هالوپینو نوعی فلفل تند و خوشمزه است که طعم مخصوص به خود را دارد. اگر به هالوپینو دسترسی ندارید هر فلفل تند دیگری را می‌توانید جایگزین آن کنید.
مقدار‌های گفته شده بر اساس خرد شده‌ی مواد هستند نه کامل آن‌ها.
از مواد تازه استفاده کنید تا سالاد دارای رنگ و آب خوبی باشد.

دستور تهیه:

کلم پیچ‌ها را برگ برگ کنید و آن‌ها را خوب بشویید و به صورت خلالی و یک اندازه خرد کرده و در ظرفی بریزید.
هویج‌ها را خوب بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن‌ها را با دنده دشت رنده و به مخلوط اضافه کنید.
فلفل دلمه را بشویید، آن را برش دهید و مواد داخل آن را خارج کنید. سپس آن را ریز ریز خرد کنید.
جیکاما یا سیب زمینی را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
گشنیز تازه و فلفل هالوپینو را خرد کنید. (بهتر است دانه‌ها و بافت وسط فلفل را بگیرید تا طعم سالاد زیاد تند نشود).
کلیه‌ی مواد خرد شده را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
سالاد را می‌توانید با سس مخصوص سالاد مکزیکی (که دستور تهیه آن در زیر آمده است) نوش جان کنید.

سس مخصوص سالاد مکزیکی

مواد لازم:

پودر زیره ۳/۴ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه ۲/۳ پیمانه
پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی سس ۵ دقیقه

طرز تهیه:

ابتدا در یک کاسه پودر زیره و پودر تخم گشنیز را مخلوط کنید.
عسل، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
مواد را با هم مخلوط کنید، سپس پودر فلفل چیلی را اضافه کنید.
نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه مواد را با یک همزن دستی یا چنگال خوب بزنید.

سس مخصوص سالاد مکزیکی آماده شد.

۳. تهیه سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت

مواد لازم:

کلم پیچ سفید ۲۵۰ گرم
کلم پیچ بنفش ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی ۸۰ گرم
ذرت پخته شده - یا کنسرو ذرت ۸۰ گرم
خیار شور ۲ عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
ماست ۳۰۰ گرم
سس مایونز ۲۰۰ گرم
سرکه سفید ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
کالباس یا گوشت مرغ پخته شده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی سالاد ۱ ساعت

دستور تهیه:

کلم پیچ‌ها را برگ برگ کنید، آن‌ها را خوب بشویید و به صورت خلالی خرد کنید و در ظرفی بریزید.
گوشت مرغ پخته شده یا کالباس‌ها را نیز خرد کنید و به کلم‌ها اضافه کنید.
هویج‌ها را خوب بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن‌ها را خرد یا رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.
خیارشور را نیز خرد و اضافه کنید.
نخود فرنگی و ذرت پخته شده را اضافه کنید.
کلیه‌ی مواد خوب با هم مخلوط کنید.
برای تهیه‌ی سس سالاد سس مایونز، ماست، سرکه، آبلیمو، روغن‌زیتون، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و با یک چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا یک سس یک دست حاصل شود.
سس به دست آمده را روی سالاد بریزید و کمی صبر کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود.

سالاد مکزیکی شما آماده‌ی سرو است.

نکته!

برخی به این سالاد کشمش و یا قارچ هم اضافه می‌کنند، شما هم می‌توانید بسته به ذائقه‌ی خودتان مقدای کشمش یا قارچ اضافه کنید.
روی سالاد را می‌توانید با گوجه‌های گیلاسی، ذرت، کالباس یا ... تزئین کنید.

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن سالاد مکزیکی دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

طرز تهیه سالاد مکزیکی به چند روش متفاوت

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار