به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان هندی با پنیر چدار، یک نان ساده و خوشمزه است که در کنار انواع سوپ و یا غذاهای دیگر، سرو میشود. طرز تهیه این نان بسیار ساده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.
آرد: ۳ پیمانه
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
شکر: سه قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آب ولرم: یک پیمانه
روغن: یک پیمانه
پنیر چدار رنده شده: یک و نیم پیمانه
آرد، مایه خمیر، شکر و نمک را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
روغن و آب را به مواد قبلی افزوده و کاملا مخلوط میکنیم.
خمیر به دست آمده را به مدت ۱۵ دقیقه کناری قرار میدهیم تا حجم آن بیشتر شود.
گلولههای کوچکی از خمیر برداشته و داخل آن، پنیر چدار رنده شده قرار میدهیم.
کف سینی را آردپاشی کرده و خمیرهای پر شده با پنیر را داخل آن میچینیم.
سینی را به مدت ده دقیقه بیرون از فر و در دمای اتاق قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، سینی را داخل فر با دمای متوسط قرار میدهیم. وقتی رنگ نانها طلایی رنگ شد، آمادهاند.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/