۱۰ ماه پس از جنایت فاش شد؛
توطئه همسر سوم برای قتل شوهر با آبمیوه سمی
محمدزاده بیان اینکه در بازار شب عید تقاضا برای خرید ماهی قرمز افزایش می یابد، گفت: مردم باید درتهیه وخرید، نگهداری و مراقبت از ماهی قرمز دقت لازم را داشته باشند.
مدیر کل شیلات مازندران گفت: دمای مناسب برای نگهداری ماهیان قرمز ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتی گراد است.
وی افزود: احتمال اینکه ماهیان قرمز به بیماری قارچی مبتلا شده باشند، زیاد است ازمردم خواست ماهی قرمز را پس از تعطیلات عید در رودخانهها و نهرهای استان رها نکنند.
وی گفت: شهرداریهای استان مازندران دارای حوضچه و استخرهایی است که با هماهنگی آنان میتوان ماهیان قرمز را در این محیط رها کنند.
انتهای/آ