مدیرکل شیلات مازندران از تولید ۳ هزارو ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۳۳ تن خاویار در استان خبر داد.

محمد زاده مدیر کل شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: مازندران با تولید ۳ هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۳۳ تن خاویار که ۵۰ درصد کل خاویار کشور می‌باشد، رتبه نخست تولید در کشور را به خود اختصاص داده است.

وی گفت:۲۲ مزرعه در استان حال فعال است که ۶۳ هزار مترمربع را شامل می‌شود که ۳/۶ هکتار آن سطح مفید است.

مدیر کل شیلات مازندران افزود:در حال حاضر ۴ مزرعه در حال احداث است و ۵ نفر هم پروانه تاسیس دریافت کردند.

محمد زاده با بیان تفاهم نامه سه جانبه بین استانداریِ، شیلات، بنیاد علوی برای افرادی که قصد سرمایه گذاری در این بخش را دارند، افزود:با همکاری بانک عامل ۸ مزرعه با دریافت تسهیلات ساخته شدند و سه مزرعه در حال ساخت هستند که برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰ نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

وی گفت: این نوع ماهیان هم در آب شیرین هم آب‌های کنار ساحل تکثیر و پرورش می‌یابد که بخشی از تولید در آب‌های شیرین و بخشی دیگر هم در آب‌های کنار ساحل می‌باشد که به کشور‌های اروپایی مانند فرانسه، آلمان و بخشی هم به کشور امارات صادر می شود.

انتهای پیام/آ

رتبه نخست مازندران در تولید خاویار کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.