در نشست تخصصی کمیته پژوهش اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران طرح حمل بونکری آرد (حمل فله‌ای آرد) به‌صورت جامع مورد بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - محمد علی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در نشست تخصصی کمیته پژوهش اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان ، گفت: این طرح پس از ۲ سال پژوهش و مطالعه به مرحله نهایی اجرا نزدیک شده و در مرحله اول برای حمل آرد از کارخانجات به صنایع آردبر استان طراحی گردیده و مزایای قابل توجهی از جمله کاهش هزینه‌های حمل، حذف هزینه کیسه، کاهش ضایعات آرد و کاهش آلودگی محیط زیست را به همراه خواهد داشت.

او به مزایای اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: مهمترین مزیت این پروژه ارتقای شرایط بهداشتی حمل و نقل و نگهداری آرد، کاهش ضایعات آرد و کاهش چشمگیر آلودگی ناشی از کیسه‌های پلاستیکی خواهد شد و برآورد‌ها نشان می‌دهد با حذف واسطه‌های حمل سنتی، قیمت تمام شده آرد برای مصرف کننده کاهش خواهد یافت.

رمضانی در این نشست گفت: این پروژه پس از مطالعات فنی و اقتصادی گسترده، آماده اجرا در سطح استان است و می‌تواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران افزود: در فاز اول، تامین آرد بخش صنوف و صنایع آردبر استان از این طریق صورت خواهد گرفت، سپس به سایر بخش‌های زنجیره تأمین گسترش می‌یابد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، با تقدیر از تلاش‌های اعضای کمیته پژوهش و مشارکت فعال انجمن صنفی کارخانجات آرد، اداره کل صنایع و دانشگاه علوم پزشکی، افزود: این طرح با هدف بهینه‌سازی زنجیره تأمین آرد، ارتقای استاندارد‌های بهداشتی شبکه آرد و نان و کاهش هزینه‌های تولید نان طراحی شده و امیدواریم با اجرای موفقیت‌آمیز آن، گام بزرگی در جهت بهبود اقتصاد و محیط زیست استان برداریم.

او گفت: ادامه این مسیر با همکاری تمامی ذی‌نفعان، آینده روشنی را برای صنعت آرد و نان استان مازندران ترسیم می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.